Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jul/081

Lekker Chinees etentje met de Moeders

Maandag 7 juli
Eindelijk regen, water voor de grond en planten en natuur zullen erg blij zijn denk ik, want alles was hier kurk droog.
Vandaag kreeg ik een oproep voor mijn test dag, vanaf nu is het maar een halve dag testen ipv 2 dagen, ik mag eind augustus daarvoor naar Rotterdam.
Ik kreeg een mailtje dat de prijsuitreiking die morgen zou plaatsvinden wederom is afgelast, we horen morgen meer.
Jammer hoor....maar goed er zal wel weer te weinig belangstelling zijn, winnen is leuk maar iets voor de prijs doen of hem ophalen valt vele toch zwaar blijkbaar.
Verder rustig dagje gehad.......eind van de middag kwamen de moeders en die bleven gezellig eten, we hebben de Chinees gebeld en heerlijk gegeten,
Ik kreeg een heel leuk schaaltje hand gemaakt en geschilderd, met Jerusalem erop, echt leuk ding staat nu op tafel, bedankt Moeders.
Gezellig zitten kletsen en uiteraard rondje gemaakt langs dieren en naar de tuin en op tijd gingen ze weer weg, nog veel te doen voor ze na zo lang weggeweest te zijn en moe van de reis.
Ik heb op 1 na alle baby Baardagamen verkocht en zaterdag brengen we ze weg, 10 in een keer en nu is het wachten op de laatste eieren van dit seizoen van de Baardagamen, zijn er nog 9.
We houden 1 baby nog een paar weken thuis die is erg mooi en we willen er graag eentje zelf zien opgroeien voor een poosje.
Verder heb ik gemaild met Irma, zij was meestal de persoon die voor mij zorgde in Rotterdam tijdens de trial, het was gezellig, toen ze las over hoe thuis infuus ging liet ze weten dat het jammer genoeg te moeilijk was te regelen maar anders zo zij het wel komen doen, alleen het idee maakte me al blij en ik vond het erg lief dat ze dat mailde!
Irma geen zorgen hoor komt vanzelf allemaal goed met het thuis infuus, tijd en geduld denk ik we gaan ervoor hoor!

Tot slot wil ik nog even een dikke digitale knuffel uitdelen aan San & Maup, want geloof me als iemand die nu kan gebruiken zijn zij het wel.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Bedankt voor je knuffel, die kunnen we wel gebruiken! Gezellig dat de moeders kwamen eten. Fijn dat je de baardagamen hebt verkocht, leuk dat jullie er zelf 1 houden.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.