Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jul/081

Een supergave Miele koel-vries combi!

Zaterdag 5 juli
Vandaag op tijd opgestaan, want de gewonnen nieuwe koel vries combinatie kwam eraan.
En wat een mooie koelkast zeg ongelofelijk aan alles is gedacht en dat mag ook wel want op de aflever bon stond deen prijs (gelukkig stond er ook reeds betaald) van maar liefst 1235 euro inclusief bezorgen en verwijderingsbijdrage.
Niet gewoon meer ik zou zelf nooit zoveel geld aan een koel vrieskast uitgeven hoor.....maar als je hem wint is het natuurlijk wel super!
We zijn er dus super blij mee en bedanken BCC voor de leuke EK actie.

Hij staat inmiddels op zijn plek en moet nu eerst 12 uur bijkomen voor hij aan mag, dus vanaf morgen is hij in bedrijf.
Vandaag is ook de dag dat San en Inge samen naar de musical van Ciske de Rat zijn en ze hebben het geweldig gehad lieten ze al weten via sms.
Ik ben blij dat jullie zon gave dag hebben gehad, het is jullie van harte gegund.
We hebben vandaag ook de Gerbil bakken helemaal verschoond en leeg gehaald, lekker schoon en fris weer.
Toen zijn we naar de winkels gegaan en hebben spullen gehaald voor het lege aquarium en dat is nu veranderd in een Malawi Cichliden bak.
Zand op de bodem en rotsen achterin en een rots die lucht belletjes maakt in de bak en 9 mooie vissen erin, ziet er mooi uit.
Nu hebben we dus echt 3 verschillende bakken in huis en we genieten er volop van.
Dit zijn de nieuwe vissen, van elk hebben we er 3 in de bak dus een totaal van 9 vissen.

Melanochromis Cyaneorhabdos (3 keer geslacht onbekend)


Pseudotropheus Chameleo (3 keer geslacht onbekend)


Metriaclima Lombardoi man (2 keer)


Metriaclima Lombardoi vrouw (1 keer)

Toen belde mijn nichtje Petra, dochter van Moeke 2, ze had een probleem, zij heeft namelijk de auto van Moeke 2 en heeft lichte schade gereden vandaag, maar wel zo dat de auto niet verder kan en in de garage staat.
Balen want morgen komen haar en mijn moeder terug uit Israel en zij zou hun opwachten en de auto geven zodat ze die weer mee naar Lelystad konden nemen en nu kan dat dus niet en gevolg is dat wij dus nu naar Schiphol gaan om de moeders op te halen en mee terug te nemen naar Lelystad.
Kleine wijziging van plannen, helaas moesten we daarom wel Ellis en Camiel afzeggen, want die zouden komen eten en dat redden we dus nu niet, Ellis en Camiel sorry en we maken gauw een nieuwe afspraak.
Zo dit was dus wel een prima dagje eigenlijk.........gelukkig is het nu bewolkt en er valt mot regen en het is stukken koeler en dat doet mijn lijf ook goed.
Nog wat tv gekeken Tour de France, Finale dames Wimbledon en uiteraard wat op de pc gezeten en zo meteen wat eten en dan voor de buis en genieten van de nieuwe bakken en dan moeten we weer naar ons bedje..............

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wow een supermooie koelkast, veel plezier ermee. Wat een mooie vissen, ik heb zelf vroeger ook van die Malawi Cichliden gehad.

    Ciske was echt super, wat een mooie musical. Die had ik voor geen goud willen missen. We hadden allebei een zakdoek voor en na de pauze nodig :wink:. Gelukkig hadden we alle hoofdrolspelers en super dat Danny zelf weer speelt. We hadden mooie plaatsen op het balkon. Nogmaals heel erg veel dank dat je ons de kaarten hebt gegund. Je hebt ons er heeeeeeeeeeeeel blij mee gemaakt!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.