Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jul/081

Witje de gerbril is overleden

Vrijdag 4 juli
Vandaag was Sjoerd er weer, heerlijk hij heeft oa de ramen gelapt wow wat een verschil en ik geniet nu nog meer van de tuin door de ramen heen dus ook.
Ik heb Tante Wil gebeld en we hebben zomaar bijna 1,5 uur aan de telefoon gezeten, was een gezellig gesprek en we hebben het echt over van alles gehad.
Ik was toch wel moe van de indrukken die ik opgedaan heb bij het thuis infuus, vooral dat prikken baal ik goed van maar okay ik heb nu 5 grote blauwe-paarse plekken op mijn arm.
Heb geen zere arm dus dat valt weer mee en die verkleuringen vertrekken vanzelf weer.
Ook heb ik even met Monique gebeld en bij zitten kletsen, dat was ook weer fijn.
Ik won zomaar 2 keer 2 zitplaatsen voor het concert van DoeMaar op 10 juli in de Kuip, maar ik deed mee om andere te helpen en dus 2 mensen de kaarten gegeven en die gaan lekker een avondje uit nu en hebben vast een heerlijke avond, zij blij, ik blij.
Een van de 3 witjes bij de Gerbils is overleden, helaas nu is het dus voortaan Knabbel, Babbel en de 2 witjes.
Het zat eraan te komen hij was al niet in zijn hum en al op leeftijd en dus vrees ik dat nu de anderen niet lang zullen duren omdat ze uit een nest kwamen en tja daar denken we maar even niet teveel aan, nu genieten we nog van de lieverds. In de avond is Johannes begonnen de bak verder in orde te maken voor de maanvissen en ik heb gebeld met Natasja van het forum, die heeft de oma van haar verloren en dat is natuurlijk nooit leuk, heel veel sterkte Natasja en Michel.
We hebben nog wat tv gekeken en zijn toen naar bed gegaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gecondoleerd, wat triest dat een Gerbil is overleden.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.