Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jul/081

Mijn eerste thuisinfuus

Donderdag 3 juli
Vannacht redelijk tot goed geslapen, de aanval van mijn lijf is achter de rug en nu zit ik nog met wat naweeën, maar die kan ik wel hebben en nu gewoon even rustig aan doen en dan komen we er wel weer doorheen.
Vandaag was Johannes vrij, want ik zou voor het eerst thuis infuus krijgen en ze zou rond 11 uur komen.
Toen ze er was even praten spullen klaar leggen en prikken en ja hoor daar gaan we weer één, twee en drie keer niet goed geprikt ze belde voor hulp, want mijn arm kan maar zoveel hebben en er kwam een uurtje later een meneer bij, die prikte me raak in 2 keer.
Ik begreep dat deze meneer heel veel ervaring meer heeft en als ik het goed begreep zal hij mijn gaan prikken in de toekomst, zij heeft volgens haar eigen zeggen niet genoeg ervaring voor een moeilijk te prikken iemand als ik en tja misschien moet ik maar eens gaan over wegen een prikkastje (Port-a-cath) in te laten bouwen......... moet ik echt eens heel goed over nadenken ik weet het namelijk even niet als ik zie hoe en wat zal eht een hoop stress schelen, maar euh dat ding plaatsen zie ik wel tegenop.....kijk zelf maar eens.
Toen de naald eenmaal zat en werkte verliep het supersnel, geen tussentijdse stops in een keer door, het is een mini pompje dat leuk in een rugzak gaat en dan ben je dus gewoon mobiel in en om je huis.
Ik heb nu zitten kletsen met haar en hem en niet veel gedaan, k was nog moe van de aanval van het lijf gisteren en vond het ook te benauwd weer.
Ze vond de dieren erg leuk en de tuin erg mooi, hij wist zelfs meteen dat het baardagaen waren dat is wle grappig en het zijn beide gezellig mesnen.
Het was wel erg prettig dat er geen reizen aan te pas kwam vandaag dus daar ben ik erg blij om en dit is een nieuw project dus dat er hier en daar wat mis zal gaan hoort erbij, maar voor mij is en blijft het super zo.
Nog even snel wat boodschappen gedaan met Johannes en Ellis belde nog even gezellig en ze komt zondag langs samen met haar vriend, leuk ik kijk er naar uit!
Zondagavond komen ook mijn moeders terug van Israel dus leuk die zal ik pas maandag zien denk ik....ze landen erg laat en tja volgende dag moet Johannes gewoon werken.
In de avond bezig geweest een aquarium op te knappen , want de Axolotls leven nu in de vijver en hun bak gaat bewoont worden door de groep maanvissen en de bak van de maanvissen is dan even half bewoond met alleen de algen eters die er al in zitten.
Nu ga ik even mijn soap kijken en dan douchen en bed in.................al die nieuwe indrukken en de aanval van mijn lijf vreten energie en dus ben ik goed moe.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, fijn dat het gelukt is met het thuisinfuus. Ik weet hoe je tegen een porth-a-cat opziet, maar wie weet is het to ch een oplossing voor je. Misschien prikt die man de volgende keer in 1x goed, laten we het hopen! Bijzondere ervaring om thuis het infuus te krijgen. Dat scheelt een hoop tijd, energie en ergernis :wink:. Gelukkig dat het weer wat beter met je gaat.

    Leuk dat Ellis zondag komt, alvast veel plezier gewenst. Ik zal morgen met Inge op je proosten. Nogmaals heel veel dank voor de kaarten! Fijn weekend!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.