Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/087

Mijn lijf is op tilt geslagen

Dinsdag 1 juli
Vandaag was ik niet zo erg lekker, moe, verdrietig, boos eigenlijk van alles wat en dan ook de warmte erbij wat mijn lijf niet fijn vind en je cirkel is rond.
Sjoerd is er weer, hij is terug van een heerlijke vakantie en het was gezellig en alles weer helemaal netjes in huis.
San belde en we hebben ruim een uur zitten praten over alles, dat lucht wel op en ik weet ook wel dat ik me niets moet aantrekken van die paar mensen, maar ondertussen heb je er wel mooi last van.
San bedankt voor het fijne gesprek en de steun die jij, Monique en nog een aantal anderen mij hierin geven.
De maand begon voor mij qua winnen perfect, 7 prijzen op 1 dag dat doet een mens weer goed.
Ik heb verder de dag rustig doorgebracht mijn rug en alle andere klachten dwongen me daartoe.
Na het eten samen zitten praten over alles en wat tv gekeken ben vroeg naar boven gegaan.

Woensdag 2 juli
De nacht was rampzalig, veel te benauwd en Johanes heeft de ventilator naast mijn bed gezet, ik voel aan alles dat ik te gespannen ben en dat kan maar een ding betekenen wachten tot het lijf op tilt gaat en dan rustig uitzingen en bijkomen.
In de ochtend ging het weer helemaal mis, na een nacht van heel veel wakker, werd ik wakker misselijk, duizelig, rillend en kortom het lijf is op tilt.
Johannes is daarom thuis gebleven en heeft vrij genomen, want tja je beroerd voelen si een maar met mijn lijf is dat meteen uitschakeling.
Naar beneden gegaan en in mijn relax stoel gaan zitten, ik kon mijn ogen niet open houden was zo moe en heel de morgen heb ik daar dus zitten zitten, half slapend en me goed beroerd voelend, ik heb dikke handen en voeten door de warmte kan mijn lijf het vocht niet kwijt.
Door alle spanningen willen mijn benen niet, maagkrampen, misselijk en alles draaide om me heen.
Heerlijk en ik weet dat ik het me allemaal veel te veel aantrek, het zijn mensen van internet die kennen mij niet en het zijn er maar een paar op de hele groep, maar toch beschuldigingen die niet correct zijn raken mij en goed ook zoals jullie kunnen lezen.
Ik wordt uitgemaakt voor een hebberige mongool, een jaloers gefrustreerde freak, dat ik geld verdien met mijn site over de rug van leden op een achterbakse manier, dat ik misbruik maak van mijn positie als beheerder en zo kan ik nog wel wat zaken opnoemen die ik in mijn schoot heb gekregen de laatste weken.
Laat ik nu even duidelijk zijn ja we verdienen kleine bedragen aan reclame links in het forum, maar geloof me dat staat absoluut niet in verhouding tot de kosten van het forum, we leggen er dik op bij en dat is geen probleem het is een hobby en hobby’s kosten geld.
Dan heb ik het nog niet eens over de bloemetjes die we regelmatig naar leden sturen die het moeilijk hebben, deze betalen we uit eigen zak.
Ja ik bepaal hoe de regels zijn gek he het is tenslotte mijn site, dus maak ik de regels maar dan nog is er altijd inspraak van de leden en in ieder geval ten alle tijden van de crew.
Ik hebberig, als je bedoeld dat ik graag wil winnen ja dan ben ik misschien hebberig, maar als ik iets win dan geef ik het ook zo weg zonder probleem en soms ruil ik het voor iets, maar over het geheel ben ik geen hebberig persoon ik ben erg tevreden met wat ik heb.
Maar goed genoeg over dit geruzie en gezeik, anders kan ik het ook noemen hoor, het houdt alleen wel in dat ik voorlopig niet actief zal deelnemen aan mijn eigen forum wel kom lezen, nieuwe leden toegang geef en voor mezelf uiteraard wel hier en daar blijf invullen.
Een aantal leden zijn daarom nu dus ook verwijderd, fora genoeg en als je het bij ons niet bevalt dan zoek je maar een andere.
Ik zal met de tijd vanzelf wel weer eens gezellig mee gaan doen, maar nu neem ik afstand als lid en zal me volledig opstellen als webmaster, afstandelijk en als “baass”.
Ik kreeg nog een telefoontje dat mijn gewonnen koel vries combinatie van het merk Miele, gewonnen bij de BCC EK Quiz aanstaande zaterdag zal worden bezorgd.
Einde van middag is het nu en Johannes is naar het centrum gewest ik be meegereden in de auto zit airco e die hield het daar lekker op 18 graden dat heeft me net wel goed gedaan, nu weer in huis ventilator aan, alle afzuigers aan en de uren open en wachtend op verkoelende onweersbui.
Ik kan nu iets meer dan vanmorgen en hoop dat het ergste nu achter de rug is voor me, want morgen heb ik mijn eerste thuis infuus en dan zo erbij zitten is niet echt fijn.
we gaan nu wat avond eten maken en eten en dan wat rustig voor de tv hangen en op tijd naar boven.


Reacties (7) Trackbacks (0)
 1. Moon, ik heb er maar een paar woorden voor, het zijn zelf mensen die niet sporen! Hoe durven ze! Wat een dwazen zeg!

  (((knuffel)))

  Rustig aan en denk aan je eigen gezondheid ipv van die andere op het forum!

  Dikke kus!

 2. Lieve Moon, hoe ik erover denk…dat weet je! Ik ben er voor je, je kunt altijd op me rekenen. Omdat je mijn vriendin bent. Omdat je Moon bent en ik je mag om wie je bent! Niet omdat je “baas” van het forum bent of omdat je me kaartjes geeft. Maar omdat ik van je hou om wie je bent en wat je doet!

  Dikke kus

 3. ik sluit me hierbij aan

 4. nou zeg!!
  Probeer het je niet aantrekken, en blijf de mooie meid die je bent!!
  en positieve energie uit het forum halen en geen negatieve energie instoppen en ik weet dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan………..

  ((((((((((moon))))))))))))

 5. Probeer het je inderdaad niet aan te trekken
  Die hebberige mensen zijn dat echt niet waard Wel jammer dat er teveel van zijn Je weet zelf dat je zo niet bent en het merendeel op het forum weet dat ook en is zelf ook niet zo
  Dus kop op en ik hoop dat je lijf gauw weer meewerkt !

 6. Ik sluit me bij alle anderen aan Moon.

  je weet wat ik gezegd heb, denk om je eigen gezondheid die is veel belangrijker

  En wat San zegt is waar, we waarderen je om wie jezelf bent 🙂

  en gelukkig weten wij wel beter dan wat er nu over jou gezegd word grrrrrr hoe durven ze

  Moon Dikke knuf Meis

  en ook voor Johannes een dikke knufff

 7. Lieve Moon,

  Laat ze maar kletsen, laat ze maar denken.
  Ik en een heleboel medefreaks zoals hier geschreven is weten wel beter!
  Moontje denk aan jezelf en blijf maar leker de ‘baas’ 😉
  Ik zit nog niet zolang op het forum maar weet nu al hoe somige mensen in elkaar steken.
  Ik heb het bij jullie forum naar mijn zin en dat is het belangrijkste!
  Moon en Johannes jullie zijn toppertjes!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.