Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jun/082

Mijn vader en Yvonne 11 jaar getrouwd

Maandag 30 juni
Vandaag zijn mijn vader en Yvonne 11 jaar getrouwd, Gefeliciteerd!
                              
Verder heb ik zelf niet veel gedaan, ben nog steeds in rust modus vanwege mijn rug.
Gezellig met Monique aan de telefoon gezeten meis het komt goed we helpen je er door heen hoor!
Ik heb tv gekeken, prijsvragen ingevuld en administratie gedaan.
De Axolotls blijven een probleem op dit moment ik kan het water niet koud genoeg houden in huis en als het koud genoeg is eten ze ook bijna iet en na een paar weken rommelen hebben We er eentje in de vijver los gelaten en die zwemt daar nu vrolijk rond, ik had weinig keuze het vechten zonder reden moest stoppen.
De rust keert niet echt weer en het begint erop te lijken dat ik niet meer weet wat ik nu moet en dus na lang twijfelen hebben we besloten axel en Lotte ook de vijver gaan.
Ze kunnen goed leven in vijver ik lees er meer over en in de winter ook de pomp blijft aan en die zorgt voor warmer hoekje en de vijver bevriest nooit door de waterloop die aan blijft.
Het zal alleen moeilijker zijn jonge vissen te krijgen die eten ze op, maar dat mag heb zoveel kleine vissen veel te veel.
We zullen ze uiteraard bij voeren indien noodzakelijk, ik wilde ze echt niet naar ander doen dus dit is een goede oplossing nadat ik veel informatie heb ingewonnen bij anderen.
Op het forum is de rust verre van weer gekeerd en dus blij fik maar even uit de buurt, ik lees mee en doe wat ik als webmaster moet doen maar al dat geruzie, beschuldigingen ik heb er tabak van!
Het waait vanzelf wel weer over.................en daarbij denk ik dan als het je niet bevalt hoe Johannes en ik de zaakjes daar regelen dan ga je toch fijn naar een ander forum?
Fora genoeg op internet en je bent niet verplicht om bij ons lid te zijn en bij ons mee te doen, dus nogmaals als het je niet bevalt zeg het en vertrek maar verziek niet de hele sfeer in een forum, omdat de regels (die er bijna niet zijn) je niet bevallen.
Heel de avond is Johannes heen en weer aan het mailen geweest met een boos lid dat op inactief is gezet.
Waar mensen zich al niet druk om maken, ik zeg altijd maar er is maar één prijs waar ik alles voor over heb en dat is mijn gezondheid!
Zo inmiddels is het alweer erg laat en ga ik snel douchen en bed in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Je hebt groot gelijk de belangrijkste prijs is je gezondheid. Daar kan niks en niemand tegen op! Je kan het soms in andermans ogen toch nooit goed doen. Dus laat gaan en spaar je energie.

    Liefs Monique

  2. Hoi Moon, je doet het goed! Het is jammer dat enkele mensen het verpesten. Neem je rust en kom dan weer terug, want zonder jou is er geen forum. Wij staan allemaal achter je en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Inderdaad…je gezondheid is het allerbelangrijkste. Jammer dat veel mensen dat niet beseffen, dan zouden ze in ieder geval niet zo hebberig zijn :wink:.

    Hou je taai!

    Dikke kus


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.