Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jun/081

Lekker genieten van de mooie tuin

Zondag 29 juni
Ook vandaag behoorlijk lang op bed gelegen en toen naar beneden en aan de koffie.
Ik heb gekeken hoe Johannes druk was met de vijver op te ruimen en verder was hij aan het rommelen in de tuin.
Ik heb mijn email maar eens grondig opgeruimd, Gmail heeft heel veel ruimte 2 gigbyte maar ja ik was al op 43 % daarvan en dat in nog geen 3 jaar, allemaal nieuwsbrieven en betaalmailtjes dus opschonen die boel.
Uiteraard heeft Johannes alle dieren verzorgde n verschoond, we hebben nieuwe spullen besteld voor in de aquaria zoals hout, plantjes en luchtstenen, even nieuwe dingen om ze weer mooi te maken.
Ik had nog wat gewonnen prijzen waar ik zelf niets mee doe dus in het forum aangeboden en alles was zo weg, ha ha leuk hoor mensen blij maken met spullen die je wint.
Mijn moeder is heel blij want die krijgt een koel-vriescombinatie van ons zodra hij binnen is en zij terug is uit Israël!
Ze komen volgende week zondag weer thuis, zo de tijd is omgevlogen en ze genieten nog volop daar van de hitte, de leuke uitjes en optredens in openlucht.
Mijn moeders zingen in het Holland Koor en die is nu op een tour door Israël en ze genieten daar heel erg van.
Verder nog wat tv gekeken en uiteraard de finale van het ek gekeken en gefeliciteerd Spanje, jullie hebben wel verdiend gewonnen!
We hebben nog mooie foto’s gemaakt vanhoe de tuin nu is en die staan op de homepagina, onderdeel Onze Tuin.
Nu is het bedtijd en dus weltrusten allemaal en sweet dreams!
Tot slot nog even onze kanjers in de tuin Pablo & Smockey

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Jullie tuin is erg mooi en jullie kanjers zijn ook prachtig! Lief dat je zoveel mensen blij maakt met je gewonnen prijzen. Altijd leuk om een ander een plezier te doen…zonder er iets voor terug te willen. Daar kunnen veel mensen nog iets van leren 😉


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.