Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jun/082

Wie goed doet…ontmoet goed!

Zaterdag 28 juni
Ook vandaag zo lang mogelijk blijven liggen, de pijnstilling helpt goed dus dat scheelt al een hele hoop.
Johannes ging in de ochtent even naar de winkel een mooie nieuwe bureaustoel halen voor zichzelf, zodat hij beter zit en dus geen last van rug zal krijgen.
Toen hij terug kwam heeft hij die in elkaar gezet, hij zit heerlijk zegt die dus geslagade zet.
Johannes deed de dieren vandaag en ik hielp door een eierdoos door te knippen, hier verstoppen de krekels zich altijd lekker in, maar ja knipte pardos in mijn duim, fijn dat kon er nog bij...ben soms echt BLONT!
In de middag wilde ik even naar de Intratuin, wilde toch even uit huis en dus in rolstoel samen naar de Intratiun en wat planten halen.
ik wilde de varens iets minder in de tuin, alleen nog rond de vijver en bij het terrasje dus nieuwe planten neer gezet, met zwarte pluimen en donkere bladeren en ervoor staan planten die witte bloemen gaan geven.
De namen weet ik niet meer hoor, maar het staat er leuk, eerst stond het helemaal vol met varens dat stuk en nu dus niet meer.
ook nog een mooie plant met paarse blommekes uitgezocht voor langs de schutting.

Eenmaal thuis heeft Johannes dus varens geruimd en planten gepland terwijl ik rustig zat bij te komen en mee genoot van de zon en de vernieuwing.
Bij de post werd ik helemaal blij, want jawel ik had maar liefst 2 keer 2 kaartjes voor de musical van Ciske de Rat.
Mijn lieve vriendin San wilde hier heel graag heen en dus meteen sms gestuurd en die was helemaal blij en de andere kaarten verloot ik onder forumleden die graag wilde maar neit wonnen, kortom weer een leuke actie en ik geniet volop van hun blijdschap en wens ze allemaal veel plezier.
In de avond hebben we een film gekocht bij UPC, Stardust, was erg mooi en een aanrader.
na de film gaan douchen en bed in.
gelukkig gaat het al wat beter met mijn rug, rust doet wonderen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. wat een lieve actie van je Moon!!
    Ik hoop dat ik San daar tref, want ik had het geluk om al eerder daar twee kaartjes voor te winnen!!

    Sterkte jij met je onwillige rug 🙂

  2. Thanx Moon, ik ben superblij inderdaad en Inge ook. We gaan er zeker van genieten. Leuk! Gelukkig dat het iets beter gaat met je rug, maar het zou fijn zijn als je helemaal wordt verlost van je pijn.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.