Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jun/083

Rustig aan doen …..

Donderdag 26 juni
Ik heb dus niet veel gedaan vandaag, want mijn rug heeft het begeven, helaas pindakaas.
Het zat er aan te komen ik zit al sinds vrijdag de 13e zonder goede stoel voor bij pc en voor werkzaamheden zittend in de keuken te oen en dus kost zitten dan veel energie en levert het ook veel pijn op.
Ik heb dan sinds woensdag de 25e een leenstoel die zit wel beter, maar die heeft geen hoog laag functie dus opstaan kost heel veel kracht voor mij, kracht die ik eigenlijk niet heb.
We zullen zien hoe lang dit gaat duren en slikken ondertussen fijn pijnstillers om de pijn te onderukken, wel doe ik het rustiger aan en zit ik veel minder achter mijn pc en meer in mijn relaxstoel, want die zit wel goed.
Johannes kwam laat thuis had een afscheid van een collega.
In de avond uiteraard voetbal gekeken en Spanje won, helaas ik was echt nu voor de Russen en Guus Hiddink maar het mocht niet zo zijn.
Vroeg naar bed gegaan....

Vrijdag 27 juni

Vandaag laat opgestaan pas tegen 11 uur, Johannes werkte thuis en ik wilde blijven liggen, liggen is minder pijn.
We hebben een nieuwe pomp aangeschaft voor het aquarium, een buitenpomp, die gebruiken We als extra om met regelmaat even de bak goed schoon te filteren en dat werkt als een speer.
Deze nieuwe is veel groter en krachtiger en doet het perfect.

Ik heb wat achter de pc gezeten, voor de buis gezeten en na de dag werken zijn we samen even naar de winkel gegaan.
Dat viel zwaar de pijnstillers helpen wel, maar hebben als bijwerking dat ik nog insstabieler loop en das weer pijnlijk, zwaar en zeer vermoeiend en dus is de cirkel rond, we doen even niets meer...........rust en pijnstillers en het is gelukkig weekend en hopelijk is het maandag stukken minder.
Ik heb veel Tour de France pouls zitten invullen een skijken of ik daarmee een leuke prijs kan winnen, bijna overal fietsen in alle soorten en maten dus ik doe mijn best.
Zo nu duik ik weer voor de buis en dan ga ik zo maar douchen en bed in morgen weer een nieuwe dag en hopelijk een zonnige.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Sterkte met je rug !

  2. beterschap met je rug!!!!

  3. Sterkte met je rugpijn en beterschap!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.