Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jun/084

Chaos op prijsvragen-freaks.com forum

Woensdag 25 juni
We waren op tijd en in de ochtend lekker rustig gerommeld in huis en de dieren verzorgd.
Vandaag is mijn zus jarig, gefeliciteerd, helaas hebben we al jaren geen contact meer, toch op dit soort dagen denk je aan elkaar, ik tenminste wel en ik hoop dat ze ooit besluit het contact weer te herstellen.
De monteur heeft mijn trippel stoel meegenomen voor reparatie en een andere tijdelijk achter gelaten, die gaat niet electrisch hoog laag maar deze zit tenminste wel veel beter.
Hopelijk kan mijn rug nu herstellen en zal de pijn afzakken, van pijn wordt je ook nog hondsmoe maar goed even volhouden nog.
Verder chaos op ons prijsvragen-freaks.com forum....tja 1300 mensen die lid zijn, willen winnen.
Op het forum zijn regels maar dat zijn gedrag regels, dus geen regels over hoeveel je post, je mag posten, je mag helpen oplossen maar er moet dus niets.
Eens in de zoveel tijd komt de discussie of dat wel eerlijk is en tja ik vind van wel de een heeft nou eenmaal meer de tijd dan de ander, de een heeft een baan of school de volgende werkt en heeft kinderen kortom het verschilt.
Zij die veel tijd hebben doen meer en daardoor hebben ook andere de kans om eens iets leuks te winnen, daar gaat het om samen werken, samen oplossen, samen winnen en samen gezellig bezig te zijn.
Er zijn leden die hele dagen online zijn, mensen feliciteren, in chat over koetjes en kalfjes posten maar nooit een prijsvraag posten of oplossen, andere mensen doen niets komen alleen langs om stemmers te zoeken zodat zij kunnen winnen.
Gisteren was ook zoiets, iemand won een TomTom, mooie prijs en tja het is een bekend en actief lid en het lid was erg blij en poste het in het forum en daar kwam de reactie (logisch) want het antwoord stond niet in het forum en dus waren er een paar mensen geirriteerd.
Afgelopen maand won een lid niet een maar wel twee Nintendo DS apparaten in een wedstrijd en poste er bij jammer dat het me niet lukte voor een ander lid (dat zou dus nummer 3 zijn) dit soort opmerkingen gooit dan echt olie op het vuur.....
Even daarna won het lid na de Nintendo DS reeks een Wii met een andere actie die het lid niet in het forum had gezet en hoppa .............
Al dit soort acties met reactie komen vaker terug en als alle leden nu zoiets gaan hebben van we doen niets meer en halen alleen is het forum meteen overbodig, als niemand meer wil delen of andere een kans wil gunnen kan het forum wel weg.
Ik vraag me steeds vaker af of sommige mensen ooit tevreden zijn met wat ze hebben en dan vooral even gericht op prijsvragen invullen, want de groep hebberige, vals spelers groeit en groeit hard.
Als er spelletjes zijn kan je tot 10 tellen en hoppa men heeft wel een programmaatje om vals te spelen en scores neer te zetten die nooit haalbaar zijn en de sites keren gewoon de prijzen vaak uit, of je daar nou trots op zou moeten zijn ik vind van niet.
Mensen spelen met vele namen, vele mail adressen, valse leeftijden alles doen sommige zolang ze maar winnen en erge is dan ook nog dat heel vaak die spullen op marktplaats eindigen en bij kaartjes blijven de stoelen gewoon leeg, maar ja als ze de prijzen maar hebben.
Het is altijd al zo geweest en het altijd zal wel zo blijven.
Er zijn vele fora te vinden op internet war de sfeer veel slechter is dan op ons forum, daar zijn regels over je moet zoveel doen en anders ben je profiteur en gooien ze je eruit.
Ik vond dat altijd zo verschrikkelijk, want het winnen hangt niet af van hoeveel mensen bij je forum of hoeveel ermee doen, het is en blijft een kwestie van geluk.
Door aan veel acties mee te doen maak je meer kans op leuke prijzen, zo simpel is het gewoon.
Zo na de nodige mails ben ik maar met de discussie gestopt en wat anders gaan doen.
Ik ben eten gaan maken en toen kwam Johannes al thuis, soap gekeken en vervolgens de tv op voetbal gezet.
Jammer hoor de Turken speelde veel mooier en beter maar goed Duitsland had mazzel en mag door....nu mag morgenavond Rusland winnen van Spanje en dan kunnen zij de Duitsers fijn naar huis sturen .........LOL
Nu is het alweer laat en tijd om naar mijn bed te gaan........Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Je hebt gelijk Moon! Het is inderdaad irritant hoe sommige mensen bezig zijn. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en willen alles maar hebben en steeds meer. Er is maar 1 mooie prijs en dat is je gezondheid! Daar weten wij helaas allebei alles van af.

 2. Wat San zegt ….
  waarom de rubriek met winlijstjes niet verwijderen
  het wekt jaloezie en hebzucht in de hand volgens mij

 3. omdat zo’n rubriek heel goed past in het beeld van samen doen….ons freaks beleid

  samen zoeken, samen oplossen, samen winnen, samen genieten

  hoe dan ook als men een ander geen prijzen gunt dan houdt het op en denk ik dat de persoon beter naar ander forum kan gaan want een echte freak is alles samen!

  freaks4frekas en dat beleid blijft dat is waar ons forum wijkt van anderen geen regels, geen verplichtingen en elkaar iets gunnen, helpen in moeilijke tijden, helpen met stemmen kortom samen.

 4. Ja wat jij zegt klinkt mooi en ik snap ook wel dat je dat graag ziet Ik ben alleen bang dat het in de praktijk zo niet zal werken helaas..


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.