Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jun/081

Toch een regeling voor de kapotte trippelstoel

Dinsdag 24 juni
Zo om half zeven waren we weer beneden, lekker aan de koffie.
Nog even en ik ben een ochtend mens aan het worden, maar uitslapen blijft een hobby en rusten overdag blijft een must.
Marjan kwam gezellig op de koffie en weer hebben we lekker zitten kletsen, de tijd vliegt dan aan je voorbij.
De dieren verzorgd de Axolotls maar weer de helft van het water ververst, Axel en Geeltje hebben gevochten en bij elkaar kleine verwondingen aan gebracht, gelukkig zal dat helemaal weer herstellen.
De baby Baardagamen doen het prima, eten goed en nest een is door de groei inmiddels al vervelt zonder problemen.
De kleintjes van nest 2 zullen binnenkort ook gaan vervellen, zijn nu net 11 dagen al heb ik het idee dat ze al veel ouder zijn.
Na de lunch lekker bezig geweest met prijsvragen en voor de tv gezeten, in de tuin zitten doen we niet want de zon is te heet en in de schaduw is het net te fris.
Monique heeft gebeld en we hebben weer lekker zitten kletsen aan de telefoon.
Met mijn moeders gaat het goed en het is nog steeds erg warm, ze zijn nu in Petra en gaan door naar Amman en donderdag naar Tel Aviv.
Ze hebben nog een kleine anderhalve week te gaan en dan komen ze weer thuis, wat is de tijd snel gegaan zeg.
Nog wat gerommeld in huis en met Ohra gebeld over mijn trippel stoel, wordt erg moe van het zitten op slechte stoel en hou het dus maar kort vol, gelukkig was dit een hele fijn gesprek en deze mevrouw heeft geregeld dat als men morgen komt de stoel meteen wordt gerepareerd en als dat niet kan, dan is er in ieder geval een vervangende stoel morgen.
Nou ik ben dus erg benieuwd, we gaan het morgen allemaal zien.
Verder belde de verpleegkundige van de thuiszorg om een tijd af te spreken voor het eerste thuis infuus, alle uitleg en dergelijke krijg ik dan dus ook .....nog heel even en dan is het dus echt zover infuus in ons eigen huisje.
In de avond heb ik op RTL 7 naar een spannende film gekeken en nu is het weer tijd voor een douche en dan ga ik meteen mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat er eindelijk wat geregeld wordt voor je trippelstoel. En het thuisinfuus ook echt definitief, dat is goed nieuws!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.