Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/081

Bye bye zwaai zwaai Rotjeknor !!!!

Dinsdag 17 juni
Zo vandaag vroeg op gestaan, redelijk geslapen.
Heb met Monique gebeld, op ons forum rond gehangen, de dieren verzorgd en verder kalm aan gedaan.
Heb nog de pest in omdat OHRA niets meer heeft laten horen en ik denk dat er dus pas wat aan mijn stoel gedaan wordt volgende week.
Heb voetbal gekeken en Nederland heeft gewonnen, ja alweer maar goed was minder leuke wedstrijd om naar te kijken omdat de andere groep gewoon met tien man op de doellijn geparkeerd was en niet de moeite nam aanvallend te gaan spelen en dan wordt het heel moeilijk......maar het is ze gelukt op naar de kwart finales.
Met de baby Baardagamen gaat het goed hoor, 7 jongen hebben we nu uit het tweede legsel en  uiteraard legsel 1 heeeft dan ook nog 5 baby's en die zitten appart en zijn bijna een maandje oud nu.
In totaal heb ik dus nu 12 kleine Baardagamen in een bak, echt super lief!
Goed na het voetbal ben ik eigenlijk meteen gaan douchen en mijn bed gaan opzoeken.

Woensdag 18 juni
Vandaag op tijd op, is de laatste keer (ja alweer de laatste keer) dat ik naar Rotterdam moet.
Het begon al goed, taxi te laat ze hadden hem een uur te laat erin gezet, maar gelukkig bleef het te laat komen bij een half uur.
In Rotterdam werd er meteen geprikt en dat ging totaal fout, eerst twee keer sloeg het vat dicht en kon er dus niets in en toen prikte ze in een pees zo hallo wereld we leven ....ik voelde me werkelijk honds beroerd misselijk, maag draaiend, sterretjes tranen alles bewoog en dus pauze met prikken kreeg wat koffie en een warme maaltijd.
Nou het eten heb ik niet echt opgegeten paar happen zalm en hapje vla en de rest laten staan, kreeg het echt niet door mijn keel.
Toen opnieuw prikken en weer mis zo dat is dus nu al 4 keer...mooi versierde arm met pleisters maar toen kwam er een ander en die kreeg het voor elkaar op een nare plek in onderarm aan de onderkant dus kon ik mijn arm niet neerleggen en het duurde erg lang voor mijn gevoel.
het infuus was erg vroeg voor het eerst in al die tijd (2,5 jaar) en dus snel mijn vaste chauffeur gebeld maar goed die kon op zijn hoogst 45 minuten eerder komen en das dus kwart voor 6 en ik was al om kwart over 4 klaar.
Het was geen fijn infuus deze keer, maar ik lag samen met meneer K die ik heel vaak tegen kom en dat is erg gezellig en hij was echt een steun vandaag, bedankt!
Ik ben naar beneden gegaan roken, koffie en broodje eten, kreeg nu geen maaltijd omdat ik vroeg klaar was.
Heb mijn vader heel even gesproken omdat in Rotterdam was kon het maar kort omdat het net op het punt was dat er allemaal controles moesten worden gedaan.
Hij heeft uitslag gehad van zijn arts, er zijn geen uitzaaiingen en zijn nier werkt goed, dat is heel goed nieuws en hij vertelde ook dat ze binnenkort lekker een weekje naar Leipzich gaan, alvast heel veel plezier.
Snel naar huis dit zou dan echt de laatste keer zijn geweest, volgende keer thuis en ik ben benieuwd hoe het prikken zal gaan, juist nu het de laatste 6 maanden bijna zonder probleem ging kregen we vandaag day out off hell!
Maar goed het is nu wel bye bye zwaai zwaai Rotjeknor !!!! (hopelijk nu echt)

Ik heb voetbal gekeken en zitten kijken naar de laatste baby die uit het ei komt, morgenvroeg zal hij/zij wel in de broedmachine rond hobbelen.
Voetbal aangezet en gezapt tussen de twee wedstrijden en nu maak ik log en dan ga ik douchen en bed in, heb twee zere armen.
Welterusten ..................

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, wat erg dat het zo tegen zat met prikken :cry:. Gelukkig was het de laatste keer in Rotterdam. Het is je week niet, twee rotdagen in 1 week dat is veel te veel! Jammer dat je niks meer van Ohra hebt gehoord. Je vader had gelukkig goed nieuws, dat is fijn! Leuk dat de eieren nu allemaal zijn uit gekomen!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.