Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/083

Boos, verdrietig, afhaneklijk zijn is echt geen pretje

Maandag 16 Juni
Zo dit wordt een heel negatief logje bedenk dus meteen maar of je het wel wilt lezen......
Na een zeer slechte nacht slapen, meer wakker dan echt slapen moest ik al vroeg op.
Vandaag een ritje naar Utrecht om nieuwe schoenen aan te laten meten, de taxi kwam al fijn een ruim half uur te laat en al balend dat de aanvraag niet telefonisch kon vertrokken we dan eindelijk.
Komen we daar is de ingang dicht wegens verbouwing, dus bus omdraaien heel stuk terug rijden omdat er allemaal eenrichtingsverkeer is komen we dus te laat bij de hoofdingang, snel naar de balie en daar staat mijn schoenmaker al........3 minuten duurde het gesprek en het wel degelijk via de telefoon gekund pffff, nou ja hij is aardig dus dat scheelt en weer wachten op de taxi en om precies één uur was ik thuis, zo dat was de ochtend.
Telefoon knippert fijn Gemeente Lelystad er is iets mis met incasso en wat blijkt de giro weigert mijn handtekening op onze gezamenlijke rekening, reden is niet duidelijk het is gebeurt ja fijn weer.
Toen bellen omdat mijn trippel stoel al voor de derde keer stuk is, de kwaliteit is tegenwoordig echt minder, de vorige had ik bijna 15 jaar en nooit iets mis mee, deze heb ik net 6 maanden.
Nou vakantietijd, ziekte en dus mensen tekort en ik mag dus gewoon tot begin juli op een monteur wachten, nou dat dacht ik dus even anders over dus aan de telefoon met OHRA en gezegd dat ze dan maar iemand sturen die mij komt helpen in dagelijkse leven eten maken, koffie zetten alles doe ik in die stoel en ja zij snapte het tenminste en ze gaan aan de slag ze bellen vandaag of morgen terug.
Het bedrijf dat de monteur moet leveren zij gewoon ik kan er niets aan doen ik heb geen mensen.....ik heb geen leen spullen als ik een leerstoel had heb ik pas mensen om hem te brengen op 3 juli...........ik proberen het uit te leggen maar dat liep natuurlijk op niets uit.
Opeens zij die dame wij hebben ook recht op vakantie waarop ik heel bot zij ja hoor wordt chronisch ziek of raak gehandicapt heb je alle vrij en als je iets nodig hebt meer tijd en werk dan een gezond iemand moet oden in een week werken.
Ik wordt er ziek van nu kan ik weer niet fatsoenlijk zitten, alles doet zeer en de dingen kosten me zoveel meer tijd en energie, maar ja weet dat gezonde jonge ding aan de telefoon veel......die begrijpt het in ieder geval echt niet.
Gelukkig kwam mijn broertje langs om zijn pc op te halen, hij heeft geholpen door even naar de AH te gaan, want ja ook dat nog, mijn band was lek van de rolstoel, maar die is al weer heel nu kijk zo hoort dat te gaan thnx.
Tijdens de koffie merkte ik dat de Luipaard gekko druk was en heb ik mijn broertje de ba op eieren laten controleren , groot feest hij heeft er 2 geraapt, daarna heeft hij ze gevoerd uit de hand.
De babybaardagaampjes doen het goed inmiddels zes nieuwe erbij en nummer 7 onderweg, de laatste moet nog gaan beginnen met uitkomen.
Toen mijn broertje weging ben ik keihard Guus Meeuwis gaan draaien, wat geprobeerd te eten maar ja eten lukt niet ik ben te boos, verdrietig, afhankelijk weet ik veel het is even teveel.
Mijn hulp is nu 3 weken op vakantie dus probeer ik zelf ook wat kleine dingen te oden, anders moet Johannes alles doen in de avond en die heeft ook recht op ontspanning als hij thuis komt.
Mijn mooie nieuwe telefoon deugt niet dus ook daar mag ik achteraan gaan bellen, hopelijk si dat van de week snel geregeld want ik was er zo blij mee en nu blijkt dat ik nog geen uur kan bellen en de batterij is dan leeg en dat schiet dus echt niet op.
Monique belde nog, sorry meid het lukte even niet om gezellig te kletsen, morgen gaat het goed komen hoor.
De dag is alweer bijna om, Johannes gaat zo rijden en komt gelukkig dus snel thuis.
Zo meteen nog even wat prijsvragen proberen in te vullen en dan eten maken.
Ik ga dus straks voor de buis hangen en voetbal kijken.....en dan mijn bed in.
Ik hoop dat morgen de dingen beter willen zoals ik ze wil.

Reacties (3) Trackbacks (0)
 1. ach meid!!
  Als ik je log zo lees zou ik er ook moedeloos van worden en dan ook nog een lijf wat niet wil….
  Woonde je maar dichterbij , dan kwam ik je helpen……
  maar ook proberen te genieten van de positieve dingen in je leven , want die zijn er gelukkig ook!!

  Knuf Nicole

 2. Lieve Moon,

  Ik weet wat het is, het is echt balen zeg 🙁 en het erge is frustratie kost nog extra energie ook. Ik hoop dat vandaag voor jou een zonnige dag in alle opzichten wordt, en in tegenstelling tot gisteren véél leuke dingen mogen gebeuren.

  Veel sterkte, en een dikke troostknuffel
  Marianne (dlarah)

 3. Lieve Moon,

  Wat een rotdag 👿 dan zit alles tegen. Je lijf dat niet wil, een afspraak die telefonisch had gekund maar waar je dan toch veel energie in moet steken om naar toe te gaan. Mensen aan de telefoon die niet begrijpen hoe het is. Alles komt tegelijk. Weet dat je vriendinnen hebt (waaronder ik) die er altijd voor je zijn! In goede en in slechte tijden. Hou je taai, vandaag hopelijk een betere dag!

  Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.