Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jun/081

Vaderdag

Zondag 15 juni
Vandaag is het vaderdag, dus Pa een fijne vaderdag!
Ik doe eigenlijk nooit iets aan moeder en/of vaderdag vind dat je gewoon heel het jaar er dient te zijn voor elkaar ipv enkel op een vastgestelde zondag.

We waren wel op tijd op en dat was niet gek want ik werd wakker door en harde knal onweer en een vette flits gevolgd door een klein buitje.
Heel de dag was het raar weer dan weer donker en regen, zon, onweer dat is wat je noemt afwisselend.
Johannes liet net op dat moment de katten naar buiten en toen die net buiten kwamen was het boem, knal en flits beide katte vlogen naar binnen en boven en waker was ik dus, arme beesten zijn zich rot geschrokken.
Johannes heeft de nieuwe software van web log geïnstalleerd dus we zijn weer helemaal bij.
Ik heb het nichtje van Johannes gebeld om te melden dat we een andere keer komen op haar verjaardag, voorlopig op 29 juni ja ja das ook eng met de finale van het EK voetbal maar goed als Nederland speelt blijven we ook dan thuis.
Gelukkig vond ze het wel begrijpelijk en niet erg, verder gaat alles goed met haar jonge veulen en moeder paard.
Inge we komen dus echt hoor vraag is alleen wanneer en bedankt dat je begrip hebt voor deze voetbal fanaat..........
Johannes en ik hebben heel de dag geknutseld aan krekel huisjes, oftewel van een simpele plastic curver box hebben we een krekel huis gemaakt door met een verhit mesje heb ik gaten erin gesneden en vervolgens heeft Johannes er speciaal gaas overheen gekit.
Nu moeten we speciaal en sterk plakband halen morgen en dan het gaas afplakken voor het geval het toch los gaat laten dus meer voor extra veiligheid.
Dan is het klaar en kunnen de krekels erin wonen tot ze aan de beurt zijn om als voer te dienen en tot die tijd leven ze als God in Frankrijk, elke dag vers groenvoer en water.
Uiteraard de dieren verzorgd en we zijn in afwachting van de jonge baardagaampjes die uit het ei moeten komen er zijn er nu vier helemaal uit, 2 koppies zijn al zichtbaar en 2 eitjes zijn nog helemaal dicht.
We hebben lekker Chinees gegeten , jummie bami, nasi, babipanghang en tjap tjoy kip.
Na het eten samen tv gekken en aan de pc van mijn broertje gewerkt, die is klaar nu.
Nu gaan we lekker douchen en slapen, morgen weer een nieuwe dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat de eieren uit komen, ik ben benieuwd.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.