Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jun/081

Was even te druk om te loggen

Maandag 9 Juni
Maandag vroeg opgestaan, meteen druk in het forum geweest en al vroeg kwam Marjan gezellig koffie drinken.
Ze mocht niet werken omdat het apparaatje dat is ingebouwd bij haar hart, haar en shock had gegeven vrijdag.
Het was even schrikken voor haar, maar nu weten we allemaal dat wat er op de tweede kerstdag vorig jaar gebeurde nooit meer gebeurt, het apparaatje doet zijn werk en voorkomt volgende hartstilstanden bij Marjan,
Dit is heel goed nieuws, maar goed het is erg dubbel uiteraard en we hebben dus de hele ochtend gezellig gekletst, koffie gedronken e samen gewoon de dag begonnen,
Marjan het was echt super gezellig, bedankt!
Daarna gauw wat gegeten en naar de buuf Ria die zou ik even helpen met wat tv instellingen, toen dat klaar was zijn we samen naar het centrum gegaan om wat kleine boodschappen te doen.
Zo gaat de dag super snel om, even tv gekeken en toen was Johannes al weer thuis, snel eten gemaakt en jawel voor de buis...Nederland moet spelen in het EK 2008.
Wat een wedstrijd zeg ongelofelijk het nederlandse elftal speelde de eerste wedstrijd echt super en de arme Italianen deden wat eigenlijk het Nederlands elftal altijd doet de eerste wedstrijd dromen en de tijd uitspelen en dus verloren ze met 3-0!!!!
Ongelofelijk echt waar, heb genoten van het goede spel van Nederland en me rot geergerd aan het zo slechte spel van de Italianen tjonge had meer verwacht jullie...ja ja ik hoor voor Nederland te zijn en dat ben ik ook, maar hou van een goed potje voetbal dus......
Zo dag om....en op naar bed.

Dinsdag 10 Juni
Alweer vroeg op, moest eigenlijk even naar ziekenhuis, maar dat heb ik afgebeld, nu gaan we volgende week.
Sjoerd was er en maakte schoon en we hebben gezellig gekletst.
Ben druk geweest in het prijsvragen-freaks.com forum en ook in andere sites van mezelf.
Dieren verzorgd en terwijl ik dat deed ging de telefoon, mijn vader en Yvonne of ik koffie had en ze stonden al voor de deur, dus koffie gemaakt, beestjes laten zien en even gekletst, ik moest het kort houden want ik zou naar het ziekenhuis eigenlijk.
Marjan kwam vandaag een paar keer langs ze moest even wat op internet doen en regelen en dat is gelukt, alvast een hele fijne vakantie mensen jullie verdienen het.
Ondertussen gebeld met Monique, gisteren ook hoor maar ja het is ook een leuke meid en we kletsen graag.
Zo ging ook deze dag aan me voorbij alsof het niets was.
De mieren zijn terug, maar ik heb nu VAPONA in huis en dat zal ze leren en mij ook want dat stinkt dat wil je echt niet weten, heb het idee dat ik giftige dampen heb hier ha ha zolang die beesten maar uit mijn huis blijven.
Johannes kwam thuis even gegeten en wat tv en tja dan is het weer bedtijd voor ons.

Woensdag 11 Juni
Zo het gaat heel goed deze week met opstaan, alle dagen al voor half 8 beneden!
Druk met her her inrichten van het forum bezig geweest, mijn soap ingehaald die ik nog op de band had, voetbal gekeken met een half oog...........tjonge wat een slecht weer hadden Zwitserland - Turkije zeg ongelofelijk, maar een mooie wedstrijd weer, lekker die vechtende mannen om de bal en die punten van de wedstrijd,
Vandaag heb ik gebeld met San en Monique...zo weer lekker bij gepraat en genoten van elkaar.
Ik wacht nog op telefoontje van Thuiszorg over het thuis infuus van volgende week, maar iets zegt e dat het wel eens later kan gaan worden.........we zullen het merken.
Ik heb ook de post van de afgelopen drie maanden maar eens uitgezocht en opgeborgen, pff wat heb ik hier een hekel aan zeg.
De post bracht twee dvd’s, mooie films heb ik geruild met een lid uit het forum, verder een nieuwe broedmachine en deze is erg mooi en groot..........nu kunnen we heel wat meer eitjes kwijt.
Hij is groter en er zit een zwaardere thermostaat in dus moet nu helemaal god komen, we hebben hem boven neergezet en als hij zijn werk goed doet gaan morgen de eerste eieren erin.

Zo ziet het eruit.
Verder kwam ook mijn nieuwe telefoon binnen Palm Treo 680 Qwerty Smartphone, een heel mooi toestel met heel veel mogelijkheden.

Toen Johannes thuis kwam en gegeten had heeft hij de software geinstalleerd op mijn pc en nu kan ik spelen, alle adressen moeten er nu in en an heb ik voortaan alles bij de hand in mijn telefoon cq hand pc.
De avond is om en nu gaan we douchen en ons bed in...morgen wel weer een log hoor........

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, fijn om weer een log van je te lezen, ik vond het al zo stil hier :wink:. Gelukkig spreken we elkaar regelmatig. Zo blijven we op de hoogte van elkaar! Mooie telefoon en fijn dat de broedmachine binnen is!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.