Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jun/081

We blijven rommelen

Vrijdag 6 juni
Okay ik was vandaag wel op tijd uit mijn bed, het ging niet makkelijk maar ik was er uit.
Sjoerd was er en maakte schoon, toen hij klaar was kwam zijn vrouw en hun dochter met kindje hem ophalen en uiteraard wilden ze even alle dieren zien.
Hun dochter en haar gezin wonen in zuid Frankrijk en waren er nu voor een weekje hier.
Alleen hun schoonzoon was er niet omdat iemand de boerderij draaiend moet houden, maar ze had al zoveel gehoord van haar vader over onze dierentuin dat ze graag even kwam kijken, dat vond ik erg leuk.
Ik vind het leuk als mensen enthousiast reageren op onze dierentuin en ik ben er zelf ook trots op en blij mee.
Toen ze weg waren heb ik de dieren eerst maar verzorgd en dat is wel wat werk, waterbakken verschonen, vers groenvoer snijden, ontlasting ruimen, kijken of er eieren zijn en tot slot krekels vangen en uitdelen.
Dan de vissen goedemorgen wensen en voeren......kortom elke dag een leuke bezigheid.
Ik heb wat tv gekeken en toen belde San me, heerlijk met haar bij gekletst en gelachen en na het telefoontje toch maar weer het forum in gegaan om wat te doen aan prijsvragen.
Johannes was thuis blijven werken en dus lekker mooi op tijd klaar.
We hebben de logeerkamer opgeruimd, dat moest wel want de oude tv van beneden staat dar nu ook dus moesten we even wat omgooien en toen we dat gedaan hadden en alles op zijn plek stond waren we zeer te spreken over het resultaat.
Toen naar de kamer ernaast het rommelhok, alle ouden dozen eruit en die gaan naar de container, en de rest gewoon netter opgeruimd, morgen maken we het af.
Samen toen beneden naar wat films zitten kijken, spannend maar einde viel bij allebei erg tegen.
Nu is het alweer laat en ga ik snel slapen.............het is weekend!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het was fijn je weer te spreken. Fijn weekend!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.