Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jun/081

Veel bezoek

Donderdag 5 juni
Vandaag niet echt op tijd op, Johannes heeft me lekker laten liggen en belde toen hij vlakbij zijn werk was.
Ik heb de beesten lekker verzorgd, dat doe ik elke dag en kost me zo’n beetje 3 uurtjes en dat doe ik in etappes.
De buuf Ria kwam even langs om iets af te spreken en meteen rondje gelopen door de tuin en langs alle dieren, echt leuk.
Later kwam haar man Herris ook even binnenlopen die moest even wat aan ons schrikdraad wijzigen en ook hij liep meteen een rondje langs alle beesten.
Egbert en Marjan kwamen ook even een kopje koffie drinken en iets op internet uitzoeken en ook de beesten bewonderen.
Egbert was zo vriendelijk een grote doos afval mee te nemen naar de container hij woont er net achter, dus scheelde weer even voor ons.
Toen zij kwamen ontsnapte Smockey voor de zoveelste keer door de voordeur, beestje is ondeugend en mag aan die kant niet naar buiten, dat is de straatkant maar o wee als de bel gaat komt hij al kijken of hij eruit kan glippen.
Marjan kon hem gelukkig weer vangen, want ik kan niet bukken en komen doet hij niet zelfs niet voor snoepjes ha ha en ik weet hij komt wel terug maar ik ben bang dat voor hij terug komt een ander hem meeneemt, het is natuurlijk een schattig en lief dier.
In de middag rustig tv gekeken en zitten denen , balen geeft het een naam zou ik zeggen.
Ik heb de balen ervan dat ik tegenwoordig echt van alles moe wordt ik wordt zelfs moe van het moe zijn en erge is als je eraan gaat ergeren wordt je dus nog veel moeier.
Nou ja na een uurtje was ik te moe om erover na te denken en ben ik maar even gaan slapen.
Johannes kwam thuis samen gegeten en lekker tv gekeken.
En op het prijsvragen-freaks forum is een explosie van nieuwe leden bijna 60 nieuwe mensen in 3 dagen en dat is extreem veel, maar ik vind het wel leuk.
Zo nu is het weer avond en ga ik douchen en naar mijn bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Moe zijn, dat is helemaal niet fijn! Je wordt inderdaad moe van het moe zijn. Ik weet er alles van. Neem zoveel mogelijk rust, hoe rot dat ook is. Sterkte! Het was leuk om je weer te spreken.

    Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.