Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jun/081

Laatste keer ROTTERDAM!!!

Dinsdag 3 juni
Nou die dag was echt zwaar en vervelend kan ik je zeggen, eind van de ochtend mijn bed ingegaan en daar gebleven tot Johannes thuis kwam.
Samen gegeten, gekletst en tv gekeken en vroeg weer naar boven gegaan.
Okay dat was dinsdag kort en slaperig dus.

Woensdag 4 juni
Vroeg op het is weer zover dagje naar Rotterdam, maar dit keer is het goed hoor want dit zou de laatste keer zijn!
Helemaal blij dat de volgende keer thuis het infuus gegeven zal gaan worden, tenminste als alles goed gaat, maar daar ga ik maar wel even vanuit.
Thuiszorg moet nog bellen om de puntjes op de i te zetten, maar de afspraak is al wel gemaakt dat we op de donderdag overstappen en dus zal 19 juni de eerste keer zijn.
Vandaag verliep verder goed hoor, Irma verzorgde ons goed en bij de hoogste stand liep mijn infuus vast dus opnieuw geprikt in de andere arm, toen ging het goed.
Sylvia kwam gezellig buurten en haar zie ik dan pas weer met de testen denk ik of in mijn mailbox.
Terug naar huis ging ook vlekkeloos en Leo mijn vaste chauffeur zie ik dus ook voorlopig niet meer, pas weer bij de testen als hij dan ook werkt tenminste we zien wel.
Thuis gekomen blij dat dit de laatste lange vermoeiende rit was, werd k blij verast door allemaal dozen en pakjes...de post is geweest LOL
Het nieuwe kattenvoer (zak 10 kilo) was bezorgd, nieuwe krab paal voor de katten en nog wat meer van die dingen.
De nieuwe krab paal staat op de slaapkamer bij ons voeteneind, die ander was versleten maar die heeft Johannes toch weer opgelapt en staat nu voor ze in de logeerkamer, hoe bedoel je worden de heren verwend.

Maar goed de nieuwe is echt super en meteen in gebruik genomen, Smockey kwam al helpen met in elkaar bouwen en ik geloof dat de heren hem goedgekeurd hebben, zie de foto’s op onze site maar .... klik HIER voor de foto’s
Pablo ligt dus bovenin terwijl Smockey zich verstopt in het huisje, je ziet nog net zij staart.
Nog wat gerommeld en genoten van de spelende katten, douchen en nu slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat dit de laatste keer was voor het infuus! Je zal de mensen waar je contact mee had wel gaan missen, maar je kan contact houden. Je moet dan dus alleen nog maar voor de testen. Hopelijk is de moeheid nu iets minder. Dat ziet er mooi uit, die krabpaal. Leuke foto’s!

    Ik spreek je morgen wel, kunnen we bijkletsen.

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.