Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jun/081

Geen nachtrust door noodweer boven Nederland

Dinsdag 3 juni
Morgen mensen, ik heb vannacht dus echt bijna geen oog dicht gedaan, het bleef warm en het onweer bleef maar weerlichten.
Pas tegen een uur of 3 viel ik in slaap en tegen 4 uur was ik weer wakker nog steeds weerlichten en jawel daar kwamen de knallen en donders ook....pfffff hard en veel.
Er viel een korte hevige bui maar erg weinig water en ik ben maar gezellig in de badkamer gaan zitten, dat doe ik altijd met onweer.
Na een uurtje weer terug naar de slaapkamer waar Smockey vrolijk om aandacht vroeg aan Johannes die heel hard probeerde te slapen.
Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen en om half 8 er uitgegaan omdat Sjoerd eraan komt, dat hoef ik niet te doen maar vind ik wel zo prettig.
Ik ben doodop en beroerd......Sjoerd heeft het huisje nu schoon en is alweer weg, Johannes heeft na heel veel files zojuist zijn werk bereikt....en ik ga nu nog meer koffie nemen en dan de nacht inhalen denk ik....... Het is nu nog steeds of alweer 23 graden buiten, benauwd en mijn lijf is het met niets eens op dit moment, het is even niet anders vandaag doe we dus maar even niets.
Op de nieuws site van nu.nl staan foto’s die mensen maakten van het noodweer dat over Nederland trok en die hieronder is de Erasmus toren, die zie ik altijd vanuit mijn kamer als ik er ben en ik moet zeggen, ik ben blij dat ik er op dat moment van de foto niet was.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, ik hou ook niet van onweer. Het ging hier ook vreselijk tekeer gisterenavond. Vandaag is Inge geweest en morgen moet jij naar Rotterdam. Donderdag komt mijn moeder. Dus ik zal je waarschijnlijk pas vrijdag spreken. Succes morgen in Rotje, het is de laatste keer!!!!!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.