Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jun/081

Rustige zondag….zondag rustdag

Zondag 1 Juni
Vandaag kon ik niet uit bed komen en heb dus heel de ochtend geslapen en Johannes groot deel van de ochtend, lekker lui geweest dus.
Soms heeft een mens dat gewoon even nodig, heel veel slaap. Vervolgens rustig de dag begonnen, Johannes heeft wat in de tuin gerommeld en de vijver schoon gemaakt, die planten groeien zo snel en hard dat er bijna geen water meer te zien was en nu weer wel.
Het moet ook mooi vol gegroet zijn maar te vol is ook niet mooi.
Daarna de dieren hun bakken schoongemaakt, de aquaria wat vers water en hun filters schoongemaakt en tot slot de bak van de baby Baardagamen ook schoon gemaakt en een stuk extra schors erin, ze zijn nu zo snel dat ze best wel wat meer mogen klimmen en/of schuilen.
Johannes heeft de ramen van de tuinkant aan de buitenkant schoongemaakt en de deur en ook meteen (schuurdeur en de deur naar het huis).
Smockey heeft met spelen de luxaflex gesloopt, al was deze al oud en verrot blijkbaar, want Smockey speelde met het touwtje en heel het ding viel naar beneden, mooie reden om hem meteen eraf te halen en weg te laten.
Ik was de luxaflex toch al zat, neemt best wel veel licht weg en nu willen we ze alle drie weg doen en misschien iets van gordijnen voor de winter, alhoewel de ramen zonder bekleding ook veel licht geven en mooi zijn, je kijkt nu echt helemaal de tuin in en dat maakt het een super mooi uitzicht.
Ik heb de luxaflex in de keuken eraf gehaald en even schoongemaakt, dat doe ik heel simpel leg hem in de gootsteen diagonaal, past precies is erg smal raam dus dat werkt wel en stop erin en dan even laten weken in de pure ammoniak....Johannes op de vlucht ik zelf heb daar geen probleem mee.
Daarna flink afspoelen met goed heet water en ophangen maar weer en wat is die weer mooi schoon heerlijk!
Nog wat tv gekeken samen en verder was de dag dus erg snel om, nog even nagedacht tussendoor of we toch even snel naar Wageningen zouden rijden om op kraamvisite bij het veulen van Johannes zijn nichtjes te kijken, maar ik was te moe en dus misschien volgende week dan even er heen.
Nu is het weer tijd om ons bed op te zoeken, maar eerst nog even een hele mooie foto van Hubby, onze mannelijke Luipaard Gekko

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie foto’s van Hubby. Balen dat je zo ontzettend moe bent. Hopelijk kun je snel naar het mooie veulen gaan kijken!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.