Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mei/081

Toen waren er tuinkabouters

Vrijdag 30 Mei
Vandaag kon ik bijna niet uit mijn bed komen, pfff soms is het moeilijk hoor en Sjoerd was dus al aan het werk toen ik beneden kwam.
Johannes werkte thuis en dus hebben zij samen zitten kletsen.
Ik heb wat op internet gezeten en verder niet veel gedaan was erg moe.
Moest even langs de huisarts voor een injectie en Johannes is even mee geweest.
In de middag heb ik een mooie film gekeken, the Bucket List echte aanrader en daarna heb ik No Country For Old Men aangezet maar ik was te moe en teveel geweld en ik viel als een blok in slaap voor de tv.
Na het eten samen naar Holland got Talent gekeken en gelukkig won onze favoriet, Danielle wat een lenig meisje zeg.
Nu overweeg ik zeer zeker om naar het Kerst circus te gaan, haar wil ik graag nog eens terug zien, zo mooi, wat een kracht, energie, lenigheid gewoon topklasse!
Daarna gaan douchen en bed opgezocht......

Zaterdag 31 Mei
Zo vandaag ging het opstaan beter, mijn moeheid is er nog wel maar minder dan de dag ervoor, nu heb ik last van mijn heupen en rug....leuk joh altijd wat anders.
Goed de beesten verzorgd en toen zijn we de jonge gekko’s gaan vangen, deze hadden we in Januari bij een particulier gekocht en bleken dus nu geen dames maar mannen te zijn.
mannen bij elkaar gaat fout en dus zijn we naar Terariumbouw Friesland (Tim) gegaan en hebben de daar diertjes geruild voor dames, mooie nieuwe dames.
Bedankt Tim dat je ons hiermee uit de brand wilde helpen.
Thuis de diertjes in een aparte bak gezet, ze moeten ook nog wat groeien voor ze bij de groep mogen.
Voor foto's van de nieuwe dames klik HIER en dan onderaan.
De baby Baardagamen maken het goed, hier een mooie groepsfoto.

Toen zijn we naar de Gamma gegaan en hebben een mooi weerstation gekocht en 4 tuinkabouters..
Ze geven licht door zonne-energie met led lampjes dus ben erg benieuwd hoe het staat, klik HIER voor de foto's.
We hebben ook de meetapparatuur meteen opgehangen, nu kunnen we zien hoeveel regen er valt, wind er is en hoe de vochtigheid buiten is, wij beiden vinden dat erg leuk.
We hadden al een ander soort met losse meters maar die gebruiken we nu om de terraria bij te houden op temperatuur en vochtigheid.
Mijn broertje kwam langs met zijn laptop er was iets mis, maar geen idee wat ik heb alles opnieuw gedaan en nu is hij blij dat alles opgeruimd en netjes is en kan hij weer lekker op het werk (boot) weer aan de slag. Ondertussen de grootste bingo ooit gekeken en al onze cd’s uitgezocht en wat ik niet meer wilde is met mijn broertje meegegaan, die houdt veel van trance, house en dat soort muziek dus een hele tas vol cds is met hem mee en een tijdperk voor mij sluit nu .
Nu is het alweer laat en de maand is bijna voorbij...........en ik ga slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, mooie film he The Bucket List. Geeft mensen wel stof tot nadenken! Ik vind het ook een aanrader. Had je zakdoekjes nodig?

    Leuk die nieuwe dames, ze zien er mooi uit. Veel plezier ermee. Mooie foto van de baby’s ook. Leuk al die meetapparatuur, ik heb nooit geweten dat je een bijbaantje hebt als weervrouw lol. Fijne zondag nog.

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.