Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27mei/082

Heerlijke uurtjes met Lianno Angelo

Dinsdag 27 Mei
Op tijd uit bed en naar beneden, Sjoerd is er dan al, gezellig en Johannes werkt thuis dus dubbel gezellig.
Ondanks dat hij uiteraard wel moet werken is het toch fijn als hij aanwezig is.
Sjoerd maakt het huis schoon, ik doe de dieren en zit wat achter de pc.
Eind van de ochtend samen aan de lunch en daarna was Johannes vrij.
Dit was zo omdat we ten eerste om half 2 naar de dierenarts moesten met Pablo, hij heeft probleempje met zijn oogje en heeft druppels gekregen.
Verder alles wel goed met Pablo en dit is een soort kinderziekte en zal overgaan zei ze, dus daar vertrouwen we op.
Thuis gekomen even een kop koffie en op naar mijn moeder en door naar de school van Lianno Angelo, daar kwamen we uiteraard zijn pleegmoeder met een puppy tegen, lief hoor zon jong hondje en dit wordt een super grote hond.
Lianno Angelo meegenomen naar ons huis en daar wat gedronken en de kado’s gegeven, het eerste was een kado dat wij ontvingen via de post van 2 leden van ons prijsvragen-freaks.com forum, erg lief dames Ilonka en Saskia!

Het waren 2 auto's en politieman, met geluid en lichtjes echt super stoer en dat vond Lianno Angelo ook.
Toen het grote kado, de super waterbaan, eerst Lianno Angelo uitgelegd dat het ook voor de anderen kinderen is, want die zijn ook jarig dit aar en hij vond dat super en prima.
 
Toen hebben LA en ik samen even opa en oma Weber gebeld om te bedanken voor het mooie kado, dit werd gewaardeerd alleen was opa ziek, beterschap.
Lianno Angelo speelde nog even met de Nintendo DS en toen op naar de MAC Donald’s.
Na het eten zijn we in de buurt naar een speeltuin gegaan, het waaide wel wat, maar was niet echt koud en Lianno Angelo leefde zich heerlijk uit.
Daarna hebben we hem thuis gebracht, alle dozen uitgeladen en even gepraat met zijn moeder, afscheid en jammer het zit er weer op.
Ik moet wel zeggen dat ik doodmoe ben na een paar van deze uurtjes........maar het was super en de foto’s zijn HIER te zien.
Naar ons huis en even nagepraat met moeders, foto’s op de pc gezet en koffie en toen heft Johannes moeders naar huis gebracht.
Moeders vliegt morgen voor 5 weken naar Israël, heel veel plezier moeders geniet ervan en tot over 5 weken.
Ik ben toen de vers bezorgde krekels gaan opruimen en verzorgen, toen dieren voeren en toen Johannes terug was nam hij het over.
Samen Pablo zijn oogdruppels gegeven en toen snel de site van LA bijgewerkt en nu ben ik echt op en ga ik dus snel naar boven douchen en slapen.
Het was een heerlijke dag...............

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Heerlijk dat jullie allen zo genoten hebben!
    Trusten en slaap lekker,

    Tinka

  2. Wow Moon, geweldig! Leuke foto’s en ik ben blij dat jullie zo hebben genoten. Moe maar zeer voldaan, doe nu maar lekker rustig aan!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.