Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mei/081

Welkom in de wereld Aleida’s Shakira!

Vrijdag 23 Mei
Vandaag kwam Sjoerd en uiteraard veel aandacht voor de baby baardagamen.
Baby 4 kwam maar overleed meteen erna, das wel sneu maar goed dat kan gebeuren, moeder natuur doet dat vast niet voor nies.
Ik heb een dagje weer veel gedaan in het forum en op internet gesurft.
Ben bezig geweest de nieuwe home cinema set te testen, wat best hele ingewikkeld is en hij werkt heel anders, maar okay hij klinkt geweldig.
In de middag wat voor buurman herris op de pc gedaan en daarna lekker in de tuin gaan zitten niksen, was weer eens moe ook dat wordt erg saai, maar ja het is wel zo.
johannes kwam thuis, samen gegeten en vervolgens lekker voor de buis gaan hangen, Hollands got talent gekeken en daarna een mooie film gezien.
Voor het eerst vandaag lagen beide mannen Pablo en Smockey samen te slapen, dat is echt leuk om te zien, ze lagen op het hangmatje aan de radioter tegen de Gerbilbak aan.
Hier liggen ze beide graag te loeren naar de spelende Gerbils.

Zaterdag 24 mei
Vandaag begon de dag voor ons pas toen bijna iedereen aan de middag begon, wat heb ik geslapen als een roos, heerlijk!
Maar ja na zon lange ruk slaap moet je langzaam op gang komen en de halve dag is al weg dus daar heb je dan wel weer last van, maar geeft niets is zaterdag en we hadden niets gepland.
Na een heerlijke bak koffie en nog eentje zijn we dan eens gaan shoppen eerst naar de Intratuin, die hadden niet wat we zochten en vervolgens naar de AH.
Thuis weer kalm aan, lekker achter de pc en de dieren verzorgd.
De telefoon ging, Inge (nichtje van Johannes) helemaal blij en dat is ook echt logisch, haar Paard Mabel is bevallen en ze heeft een veulen, merrie, en ze heet Aleida’s Shakira.
Inge, Hanneke en Mabel van harte gefeliciteerd met jullie gezonde veulen en heel veel plezier samen in de toekomst en we zullen snel eens langs komen hoor.
Het hele verhaal kun je hier lezen en er is ook een mooie fotoserie van de bevalling, echt super verslag Inge!
En kijk hier zijn mamma Mabel en dochter Aleida’s Shakira!

Nou de dag is bijna om, dus eten en voor de tv gaan zitten, we hebben de film I’m a legend gekeken, dat was een mooie film.
Johannes zag dat de laatste 2 eieren begonnen met uitkomen en dus heb ik de camera neer gezet en begon te filmen, steeds in stukjes van ongeveer 5 minuten.
Nou kan je zeggen dat ik heel lang heb kunnen wachten, maar in de donkere keuken met super nachtstand moet het erop staan.
Ik het door middel van  te knippen en plakken tot een redelijk leuk en kort filmpje gemaakt.
Klik HIER om het te bekijken..
Inmiddels is het al half 4 en dik voorbij mijn bedtijd......
Ik wilde niet weg gaan voor ik het op de film had staan.........alle eieren van eerste legsel zijn nu uitgekomen en het resultaat is 5 mooie baby Baardagamen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto’s van Pablo en Smockey en wat een mooi veulen. Ik heb het filmpje bekeken, heel bijzonder om te zien.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.