Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mei/080

Gezellig dagje Zoetermeer!

Zondag 25 Mei
Vanmorgen redelijk op tijd opgestaan, het weer is niet goed voor wat wij vandaag hadden gepland, maar okay komt wel weer goed.
We hebben uiteraard eerst de dieren verzorgd en vooral de baby Baardagamen hebben aandacht nodig.
Toen we klaar ermee waren zijn we ons gaan klaar maken om naar Zoetermeer te gaan.
We zijn naar Remco, Nikki en de kids geweest, Remco is een collega van Johannes en hij was ook op ons trouwen en ik probeer elk jaar een leuk uitje te winnen wat we dan samen met hun doen.
Eerste jaar was het naar dierentuin in Rhenen de bobo-dag, tweede jar dagje Emmen dierentuin met rondleiding in nijlpaarden verblijf en dit jaar ha dik voor hun kaartjes Cirque du Soleil en omdat wij zelf niet gingen hadden we vandaag een BBQ gepland.
Door het slechte weer werd het iets anders, maar het was super gezellig.
Ik had weer allerlei leuke kinder dingen gewonnen en voor hun meegenomen en nu nog een leuk uitje winnen voor de grote vakantie en dan iets wat we samen gaan doen.
we hebben daar gezellig gekletst en ons prima vermaakt toen het even iets mooier was ook nog buiten gezeten, roken uiteraard roken ha ha .
Ze had een heerlijke maaltijd gemaakt met gemixte groente en reepjes biefstuk, was echt lekker.
In de avond weer naar huis en we waren rond 2300 uur weer thuis, het was nog druk ook als je het mij vraagt en dat voor de zondag op deze tijd maar okay.
Thuis de beesten allemaal nagelopen, de katten kregen hun portie kool visfilet, dat krijgen ze elke zondag en de Luipaardgekkos schonken ons weer 2 zeer goed uitziende eieren dus die liggen nu in de broedmachine.
Nog even wat tv en mail gedaan en nu gaan we snel naar bed......morgen weer gewone werkdag voor Johannes.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.