Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/081

Toen waren er 2 baby Baardagamen

Donderdag 22 Mei
Vanmorgen op tijd opgestaan, had druk programma voor mezelf bedacht.
In de ochent lekker met Monique aan de telefoon gehangen, heerlijk en gezellig.
Uiteraard heb ik Tante Wil even gebeld om te feliciteren en daarna wat onzinnige tijdrovende telefoontje met instanties.
Een ervan liep goed dat was de WMO okay ik krijg dan welliswaar geen PGB meer, maar ik heb wel een schadeclaim neergelegd bij de gemeente en die hebben ze toegewezen, ik mag de PGB van 1 januari tm 19 juni van dit jaar behouden terrecht lijkt me tenslotte maken zij de fouten en niet ik en hoe fik die kosten ook niet te betalen.
Dat maakte me dus wel blij, mijn ziektekostenverzekeraar gaf toestemming voor nieuwe aangepaste schoenen en ik kreeg ook meteen een nieuwe taxiverklaring en kortom ook daar was ik blij mee.
Eind van de ochtend kwam buuf Ria even de baby Baardagaampjes bekijken, ze had mazzel nummer 2 was er net uit dus nog lekker kalm.
Ik heb de dieren verzorgd en gevoerd, katten geborsteld en geknuffeld en toen waren alle dieren blij.
Vervolgens hele druk met mijn prijsvragenforum bezig geweest, ik liep weer eens achter en moest nodig gaan opruimen.
Eind van de middag kwam mijn moeder, eerst naar de nieuwe baby kijken en toen was Johannes inmiddels thuis en zijn we met zijn drietjes naar het centrum gegaan.
Vandaag is de laatste avond van de avondvierdaagse en dus groot feest en intocht, voor de kids hadden we allemaal een eigen doosje playmobil gekocht, wat erg gewaardeerd werd mailde ze later.
Het was erg lekker weer en heel gezellig, Jeanet de moeder van Lianno Angelo kwam ook en die kwam gezellig bij ons staan, lekker bijgekletst.
Al snel kwam de ene muziekband na de andere n heel veel wandelaars van jong tot oud, echt knap hoor kinderen van 4-5 jaar die 5 KM wandelen 4 avonden lang.
Daar kwam de juiste school aan, die van Lianno Angelo en zijn zusjes we kregen allemaal een dikke knuffel van lianno Angelo en gaven hun de presentjes en snel liepen ze weer verder, is altijd maar een moment opname, maar das logisch de schoolgroep moet goed bij elkaar blijven.
Jeanette en mamma gingen weg en wij zijn ook naar huis gegaan, even wat eten en tv kijken, genieten van de jonge dieren en bijkletsen van de dag en dan is het weer om.......en bedtijd.
Ik kreeg een leuk bedank mailtje van de kids en een mooie foto van Lianno Angelo en zijn zusjes tijdens een pauze van de laatste avond.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke foto! Ze zijn in ieder geval feestelijk door jullie ingehaald met een mooi kadootje. Gefeliciteerd met baby nr. 2!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.