Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/081

Nieuwe Home Cinema Set is super

Dinsdag 20 mei
Vandaag is dus de verjaardag van Lianno Angelo, gefeliciteerd.
In de ochtend kwam Sjoerd en die maakte de boel mooi schoon en het was weer als altijd even gezellig.
Alles liep anders vandaag dan ik had verwacht, om te beginnen kwam de nieuwe home cinema set binnen dus die kunnen we vanavond aansluiten.
Ik heb veel in het forum gedaan ook al was ik erg moe, maar dat gaat wel over en we gaan rustig door.
In de middag heb ik twee hele mooie eieren gevonden in de bak bij de Luipaard Gekko’s, dat zijn de eerste waarvan ik echt denk okay die gaan het goed doen.
Bij het plaatsen in de broedmachine zag ik opeens dat er een kopje van een Baardagaam uit een van de eitjes was gekomen, ik was helemaal blij en emotioneel.
Ik heb dus meteen alles goed in de gaten gehouden, want het beestje komt eerst met zijn koppie en dan moet het gaan ademen en dat duurt best hele tijd en dan is het opeens eruit en heb je een heel lief en klein beestje in de bak.
Johannes kwam thuis en vond het ook super om te zien en is na het eten meteen de home cinema set gaan aansluiten en dat werkt prima.
Toen nog wat tv gekeken samen en nagenoten van alles en het bed in morgen weer een dag.

Woendag 21 mei
Vandaag vroeg op en Johannes bleef thuis werken terwijl ik naar Rotterdam ging, zo kon hij de rest van de eieren goed in de gaten houden, maar helaas vandaag niets nieuws meer, morgen misschien de volgende.
In Rotterdam lekker buiten gezeten in afwachting van het infuus, dat erg laat kwam.
De rest ging wel okay denk ik, dokter kwam vertellen dat het thuis infusen nu erg snel kan gaan beginnen en misschien was dit dan de laatste keer zelfs en anders nog een keertje misschien, ik wacht vol spanning af want dat zou ik erg fijn vinden.
Ik wacht nu rustig af want ik wil niet weer telleurgesteld worden.
We waren laat klaar en het was chaotisch in Rotterdam, maar wil daar niet verder op ingaan is zonde van mijn log.
Op weg naar huis met Leo zitten kletsen en een stuk liggen slapen.
Thuis gezellig met Johannes zitten kletsen en meteen bij de baby gaan kijken die nu lekker alert is en op je reageert.
De Home Cinema set heeft super geluid en klinkt erg mooi, wel even puzzelen hoe alles werkt.
Ik hoorde via SMS van San dat ze weer even nar het ziekenhuis was voor een ingreep onder plaatselijke verdoving, petje af meid dat je het liet doen en ben erg blij dat alles goed is gegaan en dat je in de avond naar huis mocht.
Verder heb ik nieuwe filmpjes gemaakt van Pablo, Smockey en uiteraard de baby Baardagaam, kijk hiervoor op onze youtubesite.
Ik moet zegeen dat ik veel leuke en fijne dingen meemaak, doe en ik geniet van het leven en ben super gelukkig met hoe mijn leven is en gaat.
Prijs mezelf gelukkig met alle lieve en mooie dieren in mijn huis en hou heel veel van mijn lieve man!
Tuurlijk zijn er dingen die ik niet leuk vind, maar die vergeet ik weer even als er mooie en lieve dingen gebeuren in mijn leven zoals nu de baby Baardagaampjes die uit het ei komen.
Het doet je beseffen dat we eigenlijk een supergoed leven hebben, ik  in ieder geval.
Nog even wat soap gekeken en toen was de dag weer om..........en dus nu ga ik douchen en dan mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie woorden, fijn dat je zo gelukkig bent, ondanks dat vervelende lijf. Heerlijk dat jullie zo van de dieren genieten. Ik hoop echt dat je vanaf nu thuis infuus kan krijgen, maar ik weet ook dat die hoop al vaker de grond is ingeboord. En ik ben weer thuis sinds gisterenavond. Ik spreek je snel.

    Groeten en liefs


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.