Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/081

Moe, moeier, moeist?

Maandag 19 Mei
Zo de dag zit er nu bijna op, ik zou haast zeggen gelukkig want echt fijn was het vandaag niet.
Vanmorgen was ik echt beroerd opgestaan, maar goed dat hoort erbij denk ik.
Ik was eerst naar de badkamer de wc gegaan en hoppa eerst Smockey op de grond bij me liggen en even erna Pablo ook, 2 katten op de grond bij je voeten en dan een broek aan trekken, echt behulpzaam stel beide een pijp en de grootste lol voor hun, minder voor mij al die nagels maar goed zag de lol er wel van in.
Moet je je voorstellen stellen straks overal waar ik ben 2 katers van zo’n 10 kilo bij me.
Heb vandaag verder niet erg veel gedaan hoor, was moe en voelde me niet echt top.
Monique belde en dat was gezellig en we hebben lekker zitten kletsen, heb San niet gebeld ik weet hoe moe zij is en als we bellen is het altijd meteen wat te lang en nu was ik ook al erg moe dus morgen even bellen.............
Ik heb verder heel veel zitten werken in het prijsvragen-freaks.com forum, er zijn zoveel prijsvragen en acties dat het soms niet bij te houden is en vandaag heb ik alles van de kinderen, wekelijks en toegangskaarten bijgewerkt en dat was heel wat uurtjes werk.
Soms is er meer werk achter de schermen voor onderhoud en opruimen dan zichtbaar werk, maar goed dat weet je als je een forum begint en gelukkig heb ik een grote crew, groep mensen die me dagelijks helpen.
In de avond wat tv gekeken en toen de laatste stukje sin het forum gedaan en nu is het bedtijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat jij ook zo moe bent! Ik kan vandaag niet bellen, want Inge komt vandaag! Hoewel ik erg moe ben laat ik het wel doorgaan en ik ga ervan genieten. Ik spreek je snel!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.