Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mei/081

De tuin is zo mooi

Zaterdag 17 Mei
Vandaag was een kort dagje ik heb de hele morgen op bed gelegen, was dus niet echt lekker.
Het weer was fris en nat hier en dus heb ik weinig gemist.
Ik heb wat tv gekeken en op de pc gewerkt, de dieren verzorgd en de beide katten goed geborsteld, zien er weer piekfijn uit ze hebben al beide echte pluimstaart.
Verder niet veel gedaan, was moe en niet echt lekker en ben dan ook op tijd weer naar bed gegaan.

Zondag 18 Mei
Vandaag op normale tijd opgestaan en de zon scheen weer heerlijk.
Johannes begon in de tuin vandaag en ik begon de aquaria te verschonen water deels eruit en vers erin.
Vandaag zijn 8 vrienden en/of familieleden dankzij mijn prijs naar Cirque Du Soleil, dus in de middag ging de telefoon met de bedankjes en verslagen, ik heb de cd die ze ook kregen na inlevering van kadobon aan mijn moeder gegeven en mijn broertje heeft de DVD die hij zelf kocht, hier gelaten zodat wij het op tv kunnen zien van de week.
Iedereen heeft genoten dus dat geeft mij weer een zeer goed gevoel.
Mijn broertje nam de superkaart weer mee om hem op tijd bij Lianno Angelo te krijgen voor zijn verjaardag.
Lekker in de tuin gezeten en genoten van het mooie weer, terwijl Johannes de planten opbond tegen de schutting, de vijver mooi maakte en snoeiwerk deed zowel in de achtertuin als het stuk voor het huis en alles ziet er weer erg mooi uit.

In de avond samen een mooie film gekeken via UPC on demand, The last Mimzy en dat was een goede en mooie film. Tijd voor de heelrijke zondagsmaaltijd voor de katten, die krijgen elke zondag een beetje koolvisfilet en dat vinden ze heerlijk en het is gezond voor ze.
Nu is het weer tijd om te gaan slapen, morgen weer gewone werkdag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wow dat ziet er mooi uit, lekker van genieten van die mooie tuin!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.