Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mei/081

Smockey kruipt in en op echt alles wat hij ziet

Vrijdag 16 Mei
Vandaag werkte Johannes thuis en kwam ik dus later uit bed, nu Johannes er was vangt die Sjoerd beneden wel op, maar ja dat is ook niet nodig maar vind ik wel zo gezellig.
Sjoerd en wij kletsen altijd gezellig is inmiddels ook meer dan alleen een hulp voor ons.
Het weer is omgeslagen van heel warm naar fris en vochtig en ik heb er moeite mee.
Mijn broertje kwam langs en samen zochten we een kado uit voor Lianno Angelo wat bij dat van ons paste en kwamen op het idee alles op dinsdag 27 mei te geven aan hem, van ons allemaal.
De hele familie doet dus nu mee aan het mooie kado en ik ben erg benieuwd hoe ze het gaan vinden, want het is uiteraard niet alleen voor Lianno Angelo maar ook voor zijn 4 zusjes.
het is altijd moeilijk je viert altijd alleen die verjaardag van het kindje in het pleeggezin dat je kent en wij doen nu een heel groot kado voor alle 5 de kindjes waar ze samen mee kunnen spelen.
Uiteraard is het voor Lianno Angelo maar op deze manier verwen je alle kinderen en kunnen ze samen ermee spelen wat toch wel gebeurt.
Mijn broertje haalde toen een hele grote mooie kaart, echt super man zo’n grote kaart en die krijgt Lianno Angelo dinsdag al en de rest de week erna.
Samen met mijn broertje nog even koffie gedronken en gekletst en toen ging hij shoppen en wij ook weer andere dingen doen.
Johannes verder met zijn werk en ik heb wat tv gekeken en viel in slaap was ook zo moe.
In de avond samen eten gemaakt en gegeten en verder lekker naar Hollands Got Talent gekeken en nog wat op de pc gedaan.
We hebben de diertjes (luipaardgekkos) gewogen, het gewicht is belangrijk om te zien of de 4 jonge dames al bij de rest mogen en nee ze zijn nog te klein.
De 4 dames zijn van 8 gram tot 18 ram en dienen tenminste 30-40 gram te zijn, de 3 oudere dames zijn gemiddeld 40 gram en alleen Hubby het mannetje is zwaarder die weegt maar liefst 53 gram.
En als je dan zo bezig bent is er een katje dat denkt ik wil ook aandacht en die dacht dat krijg ik wel als ik in de weegschaal kruip en dat was erg aandoenlijk.............en de weegschaal zei 1844 - 1846 gram.

Lief he en hij besloot meteen even lekker een tukje te doen, de slaapplaats beviel hem dus wel.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ha ha geweldig, wat een leuke foto’s!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.