Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/082

Dieren zijn levnde wezens en gaan dus een keer dood.

Vrijdag 9 mei
Vandaag vroeg op, Johannes naar Rotterdam en Sjoerd kwam de boel doen.
Het was weer gezellig en snel schoon en netjes.
Het weer is erg lekker en warm, mijn lijf moet omslaan geloof ik en wennen, ik ben dus niet buiten gaan zitten alleen even in de schaduw.
De katten genieten volop in de tuin zij hebben geen last van de warmte.
Ik heb me vermaakt met de Sims en internet, wat tv gekeken en mensen gesproken.
De kaarten die ik won voor Cirque Du Soleil Vareika heb ik weggeven en er zijn nu acht
Ik ontdekte bij de verzorging van de dieren dat de maanvis opeens overleden was, dit viel niet goed nadat gisteren Kruimeltje ook al overleed zonder dat ik weet waarom.
Positief nieuws is dat Vita haar derde legsel eieren heeft gelegd, maar liefst 16 eieren en bij de Luipaard gekko had ik ook 2 eieren, maar daar van had ik er al eerder 15 en die zijn allemaal niet goed gegaan en ik vrees dat deze ook niet okay zijn, helaas.
Hopelijk komen de gekko’s dames nog op gang dit seizoen en anders volgend seizoen.
In de avond even met Johannes naar de Praxis gegaan om spullen te halen voor het maken van een nieuwe achterwand bij de Baardagamen.
De rest van de avond bezig geweest met kijken naar nieuwe home cinema set, want die we nu hebben is stuk.

Zaterdag 10 mei
Vandaag werden we laat wakker, nadat ik vannacht twee keer wakker gemaakt ben door Smockey sliep ik tot half elf.
heerlijk dus even uitgeslapen, maar de warmte bezorgd mij last ik was misselijk bij het opstaan en had wel even nodig om bij te komen.
Ik wilde zo graag weer zonnig weer en nu het er is heb ik er ook weer last van, lastig een lijf dat niet tegen te warm, te koud, te nat kan, maar goed we moeten gewoon even rustig doen en ons aanpassen en dan zal het wel weer goed gaan.
We hebben vandaag de gerbil bak grondig schoongemaakt en opgeruimd nu kunnen ze opnieuw beginnen met gangen en holletjes maken.
Daarna zijn we naar de winkel gegaan om krekels te halen voor de reptielen, we hebben meteen 5 nieuwe kleine maanvissen en 20 neon tetra’s meegenomen.
Eind van de middag snel even langs de AH en toen naar de buren Ria en Herris, dar was ook peter en zijn vrouw.
Het was erg gezellig en we hebben lekker in de tuin gezeten, de dames liepen even met ons mee naar huis om de katten en dieren te bewonderen en uiteraard kregen we verse soep mee, heerlijk.
Toen we de Skinken wilde laten zien trof Johannes een van de dames Skinken dood aan, nu is toch de maat vol voor mij hoor, ik snap het niet we vonden haar wel dun eruitzien en ze had een wondje op haar rug eergisteren maar dit had ik niet verwacht en dit is dus nummer 3 deze week en dat doet mij veel verdriet.
De dieren zijn ons alles en we zorgen erg goed voor ze en doen alles wat nodig maar ja toch kan dit zo gebeuren en dat houdt in dat we nu dus geen Veerle meer hebben.
Vervolgens zijn de dames weer weggegaan na de katten te hebben geknuffeld en hebben wij de Axolotl bak helemaal leeg gehaald en alles goed schoongemaakt, die zwemmen nu weer vrolijk rond in hun schone bak.
We hebben wat gegeten en tv zitten kijken en nu ben ik moe en gaan we naar bed, mag ook wel is al bijna twaalf uur weer.


Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. jeetje Moon ik kan me voorstellen dat je verdrietig bent
  dan zorg je zo goed voor die diertjes!!
  en dan gaan ze dood….
  Hopen dat de rest nu super gezond blijft!
  Wel een fijn pinksterweekend!

 2. Hoi Moon wat erg zeg, dat de maanvis en vuurskink zijn overleden. Ik kan me voorstellen hoeveel verdriet dat doet. Aan jullie zorg, liefde en aandacht ligt het zeker niet.

  Veel liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.