Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mei/081

Kruimeltje de Platstaartgekko is overleden

Woensdag 7 Mei
Vandaag weer dagje Rotterdam, de heenreis was een ramp via AMC Amsterdam, taxi uit daar en er later weer in en dan door naar Rotterdam.
Dat is dus 45 minuten onderweg zonder reden, maar goed maak me maar niet al te druk erover want het heeft toch geen zin.
Het prikken ging goed en ik had een nieuwe verpleegkundige de kans gegeven te leren prikken in mijn andere arm, ze mocht het 3 keer proberen en helaas lukt geen van allen, maar ze prikt wel fijn, ben gewoon moeilijk prik baar en dit is goede oefening en het doet geen zeer dus mag ze volgende keer weer proberen.
Het infuus liep goed en snel en ik heb lekker op de Playstation 2 Sims op een onbewoond eiland gespeeld.
Na die tijd snel naar huis, uiteraard reed Leo mij weer en dus gezellig heel de tijd zitten kletsen.
Thuis nog even wat mail gedaan en op het forum gekeken en toen snel douchen en bed in.

Donderdag 8 Mei

Ik was al heel vroeg wakker net als Johannes, Smockey maakt ons wakker hij vind het dan mooi geweest en wil spelen en das best wel irritant, maar okay hoort erbij.
Smockey duwt zijn snuitje dan in je gezicht en zijn pootjes en wel zo dat je er ook echt wakker van wordt, slimme kat dus.
Het weer is prachtig en warm, heerlijk dus in de zon in de tuin gezeten, genoten van de spelende katten.
Vanmiddag Monique gebeld die had een moeilijke afspraak in het ziekenhuis van Rotterdam, gelukkig is het goed gegaan.
Heb op de Nintendo DS Sims op een onbewoond eiland zitten spelen, die versie is toch weer heel anders dan op de Playstation 2.
In de middag deed ik een vervelende ontdekking dat Kruimeltje de Platstaartgekko is overleden en lag dood op de rug in de bak, we hebben geen idee hoe of wat maar het was een zielig gezicht.
Toen Johannes thuis kwam heeft hij hem eruit gehaald.
We zijn na een kop koffie naar het centrum gegaan, want we wilden even kijken naar een radio en/of home cinema set, want die we hebben is ook overleden.
We hebben leuke dingen gezien maar zijn er niet uit nog, dus rustig aan verder kijken en dan komt het wel goed, voor nu even radio via tv of pc.
Eenmaal weer thuis eten gemaakt en gegeten, samen nog wat tv gekeken en nu gaan we slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gecondoleerd. Wat erg dat Kruimeltje is overleden!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.