Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6mei/081

Ook Smockey is gedoopd in de vijver

Maandag 5 mei
Vandaag vroeg op de vakantie zit erop en Johannes moet gewoon werken vandaag.
Uiteraard hing de vlag uit, het is bevrijdingsdag!
Het is erg mooi weer, heerlijk ik heb met tussenpozen veel in de tuin gezeten, de twee katten lagen bij me of waren lief aan het spelen al dan niet bij de vijver.
Smockey is vandaag in de vijver gevallen ik heb het niet gezien maar hoorde een plons toen ik aan de telefoon zat met Marjan en daar vloog een doorweekte Smockey door de huiskamer op naar boven en later zag ik dat hij zeiknat op mijn bed was gaan liggen.
Na een kwartiertje kwam hij beneden en hebben we samen in de zon gezeten daar droogde hij snel op en hij heeft zichzelf met hulp van pablo zitten wassen.
Vandaag sprak ik San weer na ruim 1,5 week, het gaat ietsje beter en ze hoopt snel naar huis te mogen.
Het was heel erg fijn dat we weer eens konden praten, ik hoop dat ze snel naar huis mag.
Johannes was mooi op tijd thuis, samen eten en nog wat tv kijken, dieren voeren en jawel weer een ei bij de Luipaardgekko’s dat is dan nummer 13, hopelijk gaat deze wel goed.
we zijn op tijd gaan slapen, morgenvroeg de tandarts..........

Dinsdag 6 mei
Vroeg op en uiteraard heb ik heel erg slecht geslapen, wat ik al wist natuurlijk want we beginnen vandaag met een bezoek aan de tandarts.
Ik heb een lieve aardige tandarts, maar mijn angst wint elk keer weer en dus vanmorgen misselijk, nerveus en gelukkig waren we snel aan de beurt.
Ik moet in juli terug komen 2 afgebroken kiezen en uitgebreid tandsteen, nou ja heb even om aan het idee te wennen en Johannes heeft niets mis, hij blij.
Sjoerd was er al toen we weggingen en heeft lekker geboend en de katten gezelschap gehouden, hij vertelde dat alles met Luna (hun hond) goed gaat gelukkig.
Het mooie weer maakt me blij en vrolijk en dus lekker de deur open, katten buiten of binnen wat ze willen en genieten van de zomerse dagen.
Johannes heeft thuis gewerkt omdat we naar de tandarts moesten.
Marjan en de kids kwamen even gezellig naar Smockey kijken, koffie drinken en gezellig bij kletsen.
San is naar huis gegaan vandaag, meis heerlijk en lekker rustig bij komen thuis bij je mannetje en de papegaaien.
Ik heb in de tuin gezeten en ik ben druk aan het spelen met de playstation 2, De Sims op een onbewoond eiland, echt leuk en zeer verslavend spel.
Toen kwam de post en ik heb dus gewoon 8 kaarten gewonnen voor Cique Du Soleil Varekei!, dat is echt super maar ik ga zelf niet is te druk op dit moment en het is ook nog in een tent en dat vind ik erg onprettig, maar ik ag 8 anderen heel blij maken.
het was in ieder geval leuke post beter dan een rekening ofzo. Vandaag is het ei van de Luipaard gekko’s die ze gisteren legden ook ingezakt, helaas maar troost er lagen weer 2 nieuwe...ik hoop echt dat het beter zal gaan met de eieren van ze.
Inmiddels zijn er dus nu al 13 eieren verloren gegaan en liggen er nog 2 in de broedmachine.
De eieren van Vita (Baardagaam) doen het goed we zien er nu iets in, dus heel spannend binnen 10-14 dagen zullen die goed zijn dus uitkomen er liggen er 6 en het lijkt dat ze alle 6 goed zijn.
Vita heeft al een tweede legsel van 13 eieren die komen in juni uit en haar derde legsel komt eraan.
In de avond zijn we naar de AH gegaan wat boodschappen doen en vervolgens eten en wat tv kijken en spelen met De Sims.
Nu is het bedtijd morgen moet ik naar Rotterdam............

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, gefeliciteerd met je kaarten. Leuke prijs! Jammer dat je zelf niet kunt gaan. Maup is laatst met zijn werk geweest en die vond het geweldig.

    Jammer dat je weer terug moet naar de tandarts. Ik weet hoe bang je bent. Dat Smockey in de vijver was gevallen had je me al verteld. Het was fijn je te spreken!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.