Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mei/080

Gezellig dagje naar Wageningen geweest

Zaterdag 3 mei
Het is vandaag weer lekker weer als we wakker worden, eindelijk is de lente echt gearriveerd.
Johannes en ik gaan in de tuin beginnen met een kop koffie en dus mogen de heren Pablo & Smockey mee de tuin in en dat is voor Smockey de eerste keer.
Smockey heeft het niet op water dat scheelt want Pablo is er gek op en één natte kat is wel genoeg.
Tegen de middag gaan wij naar Ina (zus Johannes) zij was jarig geweest en dus bleven de mannen meteen samen alleen thuis, wat ik wel een beetje moeilijk vond.
Ze konden boven en benden rond hangen en ik denk dat ze zich wel vermaken samen, tenminste dat hoop ik dan maar want ja soms moet je gewoon echt even weg.
Bij Ina was het mooi weer en ze was bezig haar terras opnieuw te leggen en wij waren een uurtje vroeger, maar dat gaf niet we zijn lekker in het zonnetje gaan zitten met koffie en hebben heerlijk zitten kletsen over van alles.
Tegen 5 uur zijn we in de auto gestapt met zijn allen Ina, Hanneke (dochter) en wij op naar de stal waar Inge (andere dochter) haar paard Mabel staat, dat zouden we allang eens doen, maar er was altijd wat niet goed voor mij weer, omgeving enzovoort en nu dus gedaan.
Mabel is nu hoogzwanger en geloof me dat zie je ook echt heel duidelijk hoor........op 6 mei si ze uitgerekend dus echt op het einde nu.
Spannende tijden dus voor Inge en Hanneke, het is Inge der paard maar ook Hanneke doet er veel mee.
Ik heb voorspeld dat het vandaag laat komt en het een dame zal zijn.....ben erg benieuwd.
Ik vind paarden erg mooi, maar als ze groot zijn blijf ik liever op een afstand ook omdat ik natuurlijk niet zo stabiel loop en dus nooit snel weg kan, Mabel was ook nog groter dan ik had verwacht maar wel rustig en liet alles toe wat Inge deed en genoot van het verse gras.
Toen Inge de stal had schoongemaakt zijn we terug naar huis gegaan en daar hebben we gezellig aan de kaasfondue gezeten.
Na het eten heerlijk met ijs en koffie afgesloten nog wat zitten kletsen en toen terug naar Lelystad en zoals altijd later dan we dachten.
Tegen 12 uur waren we thuis, beiden heren kwamen meteen van boven naar beneden en hadden al lekker liggen slapen en alles was nog heel.
Het is dus goed gegaan.......gelukkig.
Nog even wat bij zitten komen en knuffel met de katten, post bekijken en dat laatste baalde ik van bestel je een Nintendo DS spel krijg je de Playstation 2 versie pffff dus weer langer wachten, maar goed na de post nog een drankje en nu douchen en bed in.

Pablo in de waterloop en Smockey kijkt op een afstandje wat Pablo aan het doen is.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.