Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mei/080

Drukke middag maar erg gezellig

Vrijdag 2 mei
Zo dat was me he t dagje wel weer, gezellig druk en allemaal leuke dingen maar erg vermoeiend.
Vlak voor we naar de DA gingen kwam mijn broertje nog even langs met zijn nieuwe auto, mooie auto hoor broertje en we wensen je heel veel veilige kilometers toe.
Toen naar de DA die was erg te spreken over Smockey, hij is nu gechipped en nagekeken en alles is okay, ze was erg weg van dit manneke en wilde hem wel houden, nou echt niet dus.
Toen naar huis en kwam mijn moeder langs, maar ja Johannes moest nog naar de kapper en ik naar het postkantoor, dus moeders mee en terwijl Johannes bij de kapper zat gingen wij naar het postkantoor en plofte op mijn favoriete terrasje neer voor koffie en een stuk appeltaart.
Het was erg lekker weer en gezellig om met mijn moeder op het terrasje koffie te leuten, later kwam Johannes er ook bij zitten voor koffie met een heerlijk kort koppie.
Vervolgens naar huis lekker eten en na het eten kwamen Sjoerd, Dien en Luna langs, wat is Luna een lieve hond dzeg echt een droppie.
Even met hun staan kletsen en ze hadden kikkervisjes en stekjes van de klimop mee genomen voor ons.
Na het eten zijn we gaan douchen alvast, ik was moe en van douchen knap ik op, nu waren er twee katten in de badkamer, Smockey heeft iets meer moeite met water en natte vloeren dan Pablo.
Ik moet wel even wennen want tja Pablo ziet hem toch enig sinds als indringer en reageert een ietsje pietsje jaloers en is dus ook nogal wild, maar ze spelen wel met elkaar en slapen verspreid in de kamer, neem aan dat het met een paar dagen wel aan elkaar gewend is.
Groot verschil is dat Smockey heel graag op schoot ligt en Pablo meer bij je en niet op je dus tja...........maar het is wel een schitterend stel en we zullen nog veel heerlijke momenten met hun gaan beleven hoor.
Heb vandaag wat smsjes gestuurd naar San en daar gaat het nog niet echt lekker en daar baal ik van, ik gun haar zo rust en een minder pijnlijk lijf.
Ook Monique via sms gesproken en die was aan het werk en dat met dit mooie weer.
Heb ze beide leuke foto gestuurd via sms van mij en Smockey en dat is nog goed gelukt ook.
Nu ga ik nog even uurtje tv kijken en dan duik ik zo mijn bedje in en ben erg benieuwd of de heren beide op bed komen slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.