Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28apr/080

Herris bedankt! & Pablo in de tuin & vijver

Maandag 28 April
Deze week is Johannes lekker vrij en dus slapen tot we wakker worden en dat valt wel mee hoor was er om half 9 uit.
Herris begon al meteen met de schutting, moest eerst even de bui afwachten, maar toen liet het weer het toe,
Wij zijn naar de Intratuin gegaan en hebben planten gekocht voor bij de schutting, Johannes is een tweede keer gegaan om aarde te halen.
Ook bij de Gamma geweest en kreeg de nederlande vlag kado bij aanschaf van een terrasgreiniger, dit zal beter en sneller werker dan een hogedrukreiniger met alleen straal.
Herris heeft de schutting af, echt super snel en erg mooi geworden, nu is het aan ons de tuin weer in orde te maken, planten erin.

Dit is het resultaat er staan meer leuke foto’s op de homepagina onder Onze tuin.
Er staan nu klimstruiken Clematis 2 keer met paarse blomeen en 1 met gele bloemen als ze het gaan doen, 3 oude Hortensia's die we terug hebben gezet en aan het einde nog 2 keer passiebloem en een klimroos.
Herris we zijn er heel erg blij mee, dank je wel !
We hebben al kattennet besteld en als dat er is kunnen we dat spannen en dan is de tuin veilig voor Pablo en Smockey, als het goed is kunnen zij er niet uit en andere katten er niet in.
Herris was tijdens het schutting bouwen even ons vogelhuisje gaan controleren en jawel er zit een Koolmeesje in op eieren leuk he.......
Ik sprak mijn moeder net en die is niet echt lekker en ligt plat, Moeders even uitzieken en hopelijk voel je je morgen beter.
Johannes heeft de planten erin gezet en terwijl hij daarmee bezig was kwam Pablo voor het eerst de tuin in........binnen 10 minuten zag ik hoe Pablo zo spontaan een sprong maakte en midden in de vijver lande....plons klonk het en een zeiknatte geschrokken Pablo kwam via de waterloop de vijver uit gekropen.
Jammer genoeg had ik de camera niet bij de hand maar ik heb er erg om gelachen en als je denkt dat Pablo zich er druk om maakte nou mooi niet dus even schudden en gewoon midden door de waterloop heen lopen, lekker toch pootje baden.
Ik heb de camera gehaald en wat zitten filmen , die heb ik op onze youtube gezet alles is vreemd schreeuwende vogel geluiden van de buren, maar hij vind het wel leuk buiten geloof ik.
Toen Johannes de planten erin had zijn we naar binnengegaan met een zeer smerige Pablo echt helemaal zwarte poten en nat en vies bleh.....maar ja wat wil je dan ook zon lichte poes in de tuin ha ha hier krijg ik echt nog eens spijt van.
maar okay hij vindt het wel leuk en dan zit er maar één ding op gewoon laten spelen en als hij dan zo vies is tja dan wassen maar.........hup in de gootsteen en wassen het ergste eraf hij vond het niet leuk maar liet het wel toe en nu zit hij zich uitgebreid te wassen.
Nu gaan we zo eten hebben net lekker broodje Shoarma besteld en lekker voor de buis eten en dan is de dag om.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.