Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/080

Pa is weer thuis

Zaterdag 26 April
alle rust was weergekeerd en mijn moeder kwam even gezellig langs, was op de markt geweest en dacht even op de koffie.
Gezellig zitten kletsen en toen ze wegging zijn wij gaan douchen......heerlijk!
Beneden even wat te eten gemaakt en toen wam buuf Wendy even binnen, koffie halen en advies vragen over een spelcomputer.
Vervolgens naar Yvon gereden om haar op te halen voor bezoekje aan pa, ze stond al klaar buiten.
Pa gaat goed en het was erg lekker weer dus pa en ik beide in een rolstoel en naar buiten , samen staan kletsen en ziten roken, we konden nog even zien hoe je een fikse deuk rijd in de auto als je niet oplet............er reed iemand achteruit om een lantaarnpaal heen en die zag blijkbaar de metalenbeschermbuizen erom heen over het hoofd er klonk een knars geluid en een dikke vette deuk met diepe kras, zonde hoor.
Na het bezoekuur Yvon thuis gebracht en we zijn meteen doorgereden omdat we nog moesten eten, thuis lekker gegeten en toen wat tv en pc en bed in.
Ik moest nog even aan Sjoerd en Dien denken die op dat moment op schiphol waren om Luna hun nieuwe hond op te halen, ik ben benieuwd naar Luna.

Zondag 27 April
Ik was vroeg wakker maar ben lekker blijven luieren tot een uur of half 10, de was aangezet en de droger aan.
Rond half 11 belde Yvon dat Pa weer naar huis toe mocht rond 11 uur.
Dus wij in de auto gestapt op naar het ziekenhuis en hebben Pa naar huis gebracht, samen nog even een kop koffie gedronken in de tuin, het was ook zulk lekker weer.
Yvon had een taart gemaakt en dat was erg lekker.
Thuis heeft Johannes de achterwandjes gemaakt in de teraria van de Luipaardgekko en de baardagamen.

Rechts Skip en links Vita, lekker dik en vol eieren weer.

Terwijl Johannes dat deed deed ik de axolotl bak schoon maken , Johannes verzorgde de krekels nog even en ik de vissen en ratjes.
Ik ben toen gaan eten maken en Pablo kreeg ook lekker stuk koolvisfilet, daar smult hij echt van.
Na een stukje kwam hij even naar de kamer om meer te vragen en toen kreeg hij de rest, als je teveel geeft gaat het door de hele keuken en vandaag nam hij het zelfs mee naar de woonkmaer, hij zal wel gedacht hebben jullie nemen je eten ook mee dus ik ook......
Na het eten hebben we Skip uit de bak gehaald en heeft Johannes met hem en Pablo zich vermaakt op de grond, Pablo boeit het niet echt dat Skip eruit is, alleen zijn staart is leuk speelgoed.
Bij Skip en Vita zit nu achterwand en één zijwant bekleed met 3d speciale teraria achterwand, hopelijk worden ze rustiger ervan, want Skip beukte heel de tijd tegen het raam en wilde dan klimmen en geloof me dat geluid van nagels op glas maakt mij gek.
Ik ben benieuwd of dit gaat helpen want het eerste wat Skip deed terug in nu nieuwe huisje was ....jump en hoppa hij klom zo de achterwand in en zat bovenaan in de bak, zijn nagels maken gaatjes in de achterwand en krassen dus ik vrees dat het dus niet lang mee gaat.
het was echt superweer vandaag heerlijk laat de zomer maar komen, morgen begint men met de schutting en kan ik met gerust hart de deur weer open zetten.
We hebben kattennet besteld dat bovenaan de schutting moet voorkomen dat ze alsnog eruit klimmen en we hopen dat zsm binnen te krijgen.
Monique belde en liet me weten dat San weer is op genomen in het ziekenhuis Den Bosh, nu met een vermoedelijke nierbekkenontsteking, San meis ik heb geen woorden meer voor wat jouw en je omgeving allemaal moeten meemaken, echt neit.
Ik wens jullie heel veel sterkte en we denken aan jullie.
Nu ga ik lekker voor de buis hangen en dan een douche nemen en bed in......

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.