Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25apr/080

Pa ligt in ziekenhuis

Vrijdag 25 April
We hoefden niet zo vroeg op als anders, Omdat Johannes lekker thuis zou werken.
Sjoerd was er ook en hele huisje weer schoon en het was gezellig zoals altijd.
Johannes was aan het werk en ik deed mijn eigen ding, de dieren, prijsvragen en keek wat tv.
Einde van middag even naar postkantoor en de AH, was niet zo druk en we namen meteen een lekkere thuis maaltijd mee als avond eten.
Thuis eerst koffie en boodschappen doen het was inmiddels al half 9 of zo en toen ging de telefoon.
Yvon belde, mijn vader was met ambulance weggebracht en ze waren dus al een paar uur op de eerste hulp en hij werd opgenomen met hart problemen ter observatie.
We konden niets voor hun doen maar als er iets was zouden ze bellen en dus besloten wij gewoon te gaan eten en naar Holland got talent te kijken.
Tegen 10 uur belde ze op ik sta op het station en heb net d bus gemist dus wij zijn haar gaan halen en hebben haar thuis gebracht even koffie gedronken en zij heeft wat spullen gepakt die wij op de terug weg naar huis even zijn gaan afgeven in het ziekenhuis.
Hebben even met hem gepraat en toen zijn we gegaan het was tenslotte al na 11 uur en de mensen hebben daar wel rust nodig.
Op zich ging het wel goed met pa hij heeft te dik bloed en de waardes van zijn bloed zijn niet goed en er zitten kleine stolsels in zijn bloed en als je dat gaat verdunnen dan kan dat gevaarlijk zijn en dus horen we morgen wel meer en misschien mag hij dan ook naar huis.
Wij zijn naar huis gegaan en hebben nog wat gedronken en even zitten praten en de tv aan en nu is het echt tijd om te gaan slapen morgen vroeg dag en een drukke dag..........

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.