Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21apr/081

Weer eieren bij de maanvissen

Maandag 21 April
Zo ik was al om 5 uur wakker pfff, gewoon blijven liggen en om half 7 opgestaan, das vroeg zat voor mij.
Johannes kwam ik nog even tegen beneden die ging uiteraard op tijd naar Rotterdam.
Ik heb een rustige dag gehouden in afwachting van een telefoontje van de gemeente Lelystad, dat kwam pas na 5 uur en leverde niets op, morgen bellen ze van het WMO kantoor.
Het is mij allemaal best op dit moment het kost me teveel energie om me druk erover te maken.
Ik werd ook gebeld door de leveranciers van mijn sta-op-stoel en jawel morgen omen ze hem brengen, kijk dat is lekker ik kijk er al naar uit.
Gisteren vlak voor het naar boven gaan ontdekte we dat de maanvissen opnieuw eieren hadden gelegd blijkbaar, want er zwommen larf jes rond, waarschijnlijk meteen nieuwe eieren nadat wij de vorige leg eruit hadden gehaald.
De vorige leg zijn inmiddels hele kleine visjes een groepje van 15-25 moeilijk tellen als ze zo klein zijn en zwemmen en zitten apart, dit legsel mogen ze zelf verzorgen.
Om een idee te geven hoe her eruit ziet, moet je maar even kijken naar het filmpje op onze youtubesite, kun je zien hoe apart dat er uit ziet en hoe klein en vooral hoeveel het er wel weer niet zijn.
Pablo heeft ontdekt dat hij hoger kan springen en dus vertoefd hij nu met regelmaat op het aanrecht en in de gootsteen, dit leverde ook wat leuke filmpjes op zie onze youtubesite.
Pablo groeit en is inmiddels al weer 2,6 kilo en das dus 4 ons meer dan die was toen die kwam en kan dus nu van de grond via het gasfornuis op het aanrecht klimmen.
Met grote regelmaat klimt hij hier bij mij op het bureau en wil dan aandacht, even geen pc dan maar lekker knuffelen met die groter wordende kanjer, als hij straks volwassen is past dat niet meer op bureau vrees ik en laat staan 2 tegelijk.
Ik heb heel veel in het forum gedaan en nu is de dag alweer om en ga ik zo eten maken en komt Johannes thuis.
Samen eten en lekker niets doen samen vanavond......morgen weer een dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat je stoel morgen komt. Leuke fimpjes van Pablo, vooral die in de gootsteen, erg leuk om te zien!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.