Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20apr/081

WMO deel 2 en ziekenvervoer doet gezellig mee

Vrijdag 18 April
Zo vandaag slechte dag uiteraard heb ik vannacht heel slecht geslapen door het gezeik om de WMO.
Gelukkig had ik Monique ook even aan de telefoon en die zit in hetzelfde schuitje maar dan met het ziekenhuis en dan herken je het gezeik meteen, als je ziek bent ben je altijd jezelf aan het verdedigen en dat is echt onprettig.
Goed vandaag kwam er geen nieuwe info voer het gebeuren, maar kreeg ik wel een dikke vette rekening van het ziekenvervoer naar Rotterdam en jawel hoor ook daar is alles afgelast en moet ik alles opnieuw aanvragen voor dit jaar en ondertussen wil men dat ik de rekening voorschiet, nou echt niet dus.
Het is echt niet te geloven hoeveel papier werk je als chronisch zieke krijgt en elke keer weer je huisarts bellen en de specialist sorry mag ik nog een brief en handtekening.
Sjoerd was er vandaag en met hem ook over gehad dat het contract tussen ons op losse schroeven staat, gelukkig kunnen wij goed met elkaar overweg en vinden we wel een oplossing. Gelukkig was de dag snel om, we hebben nog wat tv gekeken en op de pc gezeten en zijn op tijd gaan slapen.

Zaterdag 19 April
We stonden even na 10 uur op, zijn de dag rustig begonnen en doe niet veel vandaag.
Zijn naar postkantoor geweest om nieuwe in log codes te halen voor mijnpostbank.nl maar ook dat ging bij thuiskomst weer niet goed, stom gedoe elke keer meld die inloggen fout maar in werkelijkheid was het volgens de telefoniste mijn geboortedatum ja ja niet dus het bleek wachtwoord toen weer te zijn nou geweldig nu beginnen we weer van voren af aan, nieuwe codes aangevraagd 5 werkdagen voor je ze hebt en dan naar postkantoor en dan zien we wel weer.
Johannes wilde zijn 06 nummer wijzigen bij hun naar zijn nieuwe nummer ook dat lukte niet dit nummer was door een ander al in gebruik, pffff nu bleek die al geen klant meer te zijn en moeten we wachten tot het nummer door de Postbank is vrij gegeven.
Gaat erg lekker zo..........maar goed we laten al dit gezeik achter ons en gaan gezellig naar de buurtjes Ria en Herris.
Dat was erg gezellig even bij gekletst en Ria haar moeder gaat hard achteruit en is ook al 90 jaar, maar toch gun je dat niemand en Ria is er erg druk mee en ik heb respect voor haar.
Als alle dochters zo voor hun moeder zouden zorgen waren de verzorgingshuizen erg leeg......
Ria sterkte ermee en als er wat is geef een gil he, verder over de schutting gesproken zaterdag gaan de bomen eruit en de week erna hoopt Herris in 1 dag ( mag ook in 2 hoor kalm aan) de schutting neer te zetten.
We gingen in de avond weer naar huis en kregen weer een heerlijke bak verse soep mee en die was erg smakelijk.
San is thuis! Jippie nu kan ze in alle rust en ontspanning gaan herstellen.
We zijn blij dat je weer thuis bent meis, doe kalm aan.
Nog wat op de pc gewerkt en tv gekeken naar Groeten uit de Rimboe en toen bedje in.

Zondag 20 april
Vandaag weer rond 10 uur wakker en vannacht maar 2 keer wakker geweest, ik merk dat het slapen weer beter gaat gelukkig.
Marjan en Michel kwamen op viste en dat was even gezellig, Michel moest schoolwerk doen op de pc en wij hebben lekker met een bak koffie zitten bij kletsen.
De dieren verzorgd, de baby maanvissen groeien goed en het zijn er 15-20 dus das best nog erg veel.
Een van de aquaria wordt nu tegen slakken behandeld en dat lijkt tot nu toe te werken, einde plaag.
Pablo heef het voor elkaar sinds vandaag kan hij via het gasfornuis op het aanrecht springen, hij springt op de prullenbak en klimt via de kachel in de gerbil bak in de gang.
Het is gedaan met de kleine man, de kleine man groeit en weegt 2,6 kilo en hij groeit ook al zien wij het niet direct maar Marjan zag het meteen.
Vandaag hem weer eens geborsteld, oogjes schoon gemaakt, neusje schoongemaakt en nageltjes geknipt, Pablo is weer helemaal op en top.
Natuurlijk doe ik dit allemaal veel vaker allemaal, zoals borstelen doe ik 2-3 keer per week.
Nu ga ik wat snacken en spelletjes doen op de pc, morgen is de dag dat de Gemeente Lelystad contact op gaat nemen met antwoorden, duimen maar want ik verwacht er bar weinig van als ik eerlijk ben.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, ik denk aan je! Ik begrijp hoe zat je het bent en het is te gek voor woorden zoals dat allemaal gaat daar. Ik duim dat je alsnog gelijk krijgt, want het is van de gekke als je zelf alles moet gaan betalen. Ook ik weet wat het is om je altijd maar te moeten verdedigen als je zo ziek bent. Alsof je voor je lol ziek bent, het zo gezellig vindt om met de taxi naar Rotterdam te gaan, te lui bent om je eigen huis schoon te maken, te lui om te lopen enz. Hou je taai! Sterkte morgen als je het telefoontje krijgt.

    Veel liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.