Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13apr/081

Weekend druk gezellig en ook en grieperig

Zaterdag 12 April
Vandaag een lekker gezellig en toch rustig dagje gehad.
Ik was al weer vroeg op en klaar wakker, vreemd normaal slaap ik wel maar nu dus niet.
Ik heb House gekeken van opnames die we hadden staan nog en achter de pc gezeten en de dieren verzorgd.
In de middag kwam de crew van prijzenretourtje.nl mijn prijs, de beertender, brengen.
Dit was het Bas, Moeder, L en M gezellig over van alles zitten kletsen en koffie gedronken en vervolgens samen pizza gegeten en in de avond gingen ze weer op weg naar Den Haag.
Als ik bij de volgende ronde weer win doen we het weer zo erg gezellig.
Vervolgens nog wat op internet rond gehangen en tv gekeken naar Terug naar de Rimboe.
Bedtijd.........

Zondag 13 April
Vandaag werd ik later wakker pas tegen 10 uur dus lekker geslapen weer....
Ook vandaag niet veel drukte gemaakt, in de middag even naar Sjoerd geweest waar Johannes hun pc weer draaiend maakte terwijl ik gezellig met Sjoerd en Dien (zijn vrouw) heb zitten kletsen en ze had zelfgemaakte koekjes, die lekker waren.
Kortom het was erg gezellig en de pc deed weer wat die moest doen aan het eind van de middag.
Tegen etenstijd naar huis gegaan, kaas uien stokbrood gemaakt en gegeten en toen koffie en even bijkomen.
Vervolgens in de auto gestapt naar Smockey, dat is al weer paar weekjes terug toen we hem zagen, tijdens de aanschaf en nu gingen we eindelijk eens kijken, ik heb hier naar uitgekeken.
Smockey is een stuk kleiner uiteraard dan Pablo ha ha en het is echt een knuffeltje aan het worden, beetje zachtjes kriebelen en het slaapt zo verder.
Heerlijk beestje is het en ik kan haast niet wachten tot we hem mogen meenemen , maar dat duurt nog even 9 mei halen we hem op.
Van de week komen er nieuwe foto’s ik was de camera vergeten, na een paar heerlijke kopjes koffie en gezellig gekletst te hebben zijn we naar huis gegaan.
Even mail checken en forum kijken en nu ga ik douchen en mjn bed in ben op, moe en ik was al niet echt fit dus een nacht goed slapen heb ik nu echt nodig.
Johannes is ook al sinds vrijdag niet lekker en het lijkt wel of we het in de circulatie houden als ik erdoor ben begint hij en visa versa.
Als ik nou eens flinke griep zou krijgen, maar het blijft bij sukkelen dus we zullen het wel zien, het wordt gewoon tijd voor de zomer.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat jullie naar Smockey zijn gaan kijken. Jammer dat je de camera was vergeten. Gelukkig krijgen jullie van die mensen veel foto’s. Succes met alles en hopelijk knapt Johannes snel op en ga jij je ook wat beter voelen.

    X San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.