Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10apr/081

Vita legt voor de tweede keer eieren

Donderdag 10 April
Vandaag kwam ik rond 8 uur uit mijn bed, had niet veel zin slecht geslapen en was moe maar ben er toch maar uitgegaan waarschijnlijk slaap ik dan komende nacht beter.
Ik heb al vroeg de woningbouw gebeld, want ik wil graag een schutting plaatsen maar ja dan moeten de coniferen en spar eruit en die staan eigenlijk in de tuin van de buurman en tja ik heb alles gedaan maar krijg geen respons van de buurman en ik tref hem nooit thuis.
Hopelijk lukt het de woningbouw wel, we gaan het beleven baal wel dat het zo moet maar na 2 brieven en ruim 1,5 maand verder wist ik geen andere manier meer.
Monique belde gezellig even aan de telefoon gehangen en toen belde moeders ook dus nog langer gekletst.
Marjan kwam gezellig op de koffie en we hebben even heerlijk bij gekletst en koffie gedronken.
Deurbel ging daar stonden 2 mannen van de woningbouw met goed nieuws de buurman geeft toestemming dat we de bomen eruit halen en een schutting plaatsen hoe en waarom hij eerder niet open deed of reageerde is mij onduidelijk en ook onbelangrijk want we gaan het nu dus doen.
We beginnen met eruit halen op 26 april aanstaande dus hopelijk voor de echte mooie weer alles af, Herris de buurman gaat de schutting plaatsen.
Sjoerd en Johannes gaan de bomen eruit halen samen, zo is afgesproken.
Ik was zo blij en opgelucht, want ik wil graag de katten in de tuin kunnen laten lopen als ik er ga zitten genieten van mooi weer en dan wil ik dat ze er niet uit kunnen.
Heb verder rustig dagje gehad en lekker relaxed zitten lezen, tv gekeken en uiteraard prijsvragen ingevuld.
Johannes was erg laat thuis omdat hij een borreltje ging drinken omdat een van zijn collega’s afscheid nam.
Toen hij thuis kwam even naar de AH gegaan om wat spullen te halen, krijgen een druk weekend en geen winkel tijd dan dus nu gedaan.
Morgen komt Marco mijn maatje en die blijft eten, zaterdag komt de crew van prijzenretourtje.nl de beertender brengen en ook hun blijven eten, zondag gaan we de pc van Sjoerd even nakijken en jawel bij Smockey op bezoek.
Toen we thuis kwamen nog even naar tv gekeken en wat gegeten en vlak voor ik naar bed ging zag ik dat Vita eieren had gelegd, dit is haar tweede legsel en het zijn dit keer 13 eieren die halverwege juni zullen uitkomen als alles goed gaat.
Haar eerste legsel had 11 eieren en daar zijn er nog 6 van over en die komen halverwege mei uit.
De eieren van de Luipaardgekko zijn allemaal niet goed gegaan, helaas.
Als het goed is moet Lizzy nog eieren gaan leggen van de luipaardgekkos en de andere 2 zijn alweer dik aan het worden, hopelijk lukt het onze Hubby nog om ze te bevruchten met zijn ene hemipenis. (ipv 2)
Helaas moeten we ook de meeste maanvis eieren missen door een soort schimmel, maar er zijn er wel een paar uitgekomen gelukkig en nu wachten tot het echt kleine visjes worden of niet natuurlijk.
Mochten er nog meer eieren komen zullen we ze in ieder geval niet meer weghalen want zij zorgen er zelf blijkbaar toch wel goed voor.
Goed inmiddels zijn we klaar met de eieren in de broedmachine leggen en het log schrijven en nu gaan we lekker douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geniet van het leuke/drukke weekend! Beterschap voor Jo.

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.