Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/081

Rotjeknor zelfs daar is de zon erg lekker

Woensdag 9 april
Vandaag begon met een bezoek van beademingscentrum en die hebbend e boel opnieuw ingesteld en toen stond de taxi gewoon bijna uur te vroeg aan de deur dus hoppa wegwezen.
Dat zorgde ervoor dat ik 11 uur al in Rotterdam was, lekker in het zonnetje buiten gezeten, warm gegeten en me laten prikken maar het infuus was er nog niet.
Mijn mobiel stopte ermee dus via een andermans telefoon gebeld naar Johannes of hij de taxi een uur later wilde zetten.
Dat werd dus saai normaal sms ik er altijd vrolijk op los tijdens het infuus maar nu dus niet.
Irma was ziek en sylvia was lekker vrij en  aan het genieten van de zon.
Ik heb lekker met mijn nintendo ds gespeeld.
Toen lekker in de zon zitten roken en daarna aan het infuus.
Nu is het makkelijker alleen controle aan het begin en einde van infuus en geen wachttijden meer.
Ik was om 17.50 uur klaar en meteen naar beneden en rond half 7 kwam Leo mijn taxichauffeur.
Lekker naar huis ...ik heb Pablo gemist vandaag en ik ben he zo zat om steeds op en neer te rijden naar Rotterdam, maar goed nog even volhouden.
Pablo was niet alleen want Johannes heeft thuis gewerkt omdat ik hem graag bij het gesprek wilde hebben met de arts van het beademingscentrum.
Thuis kwam de buurvrouw nog even en dat was gezellig, ze bleef maar heel even want ik was moe en zij had visite, we gaan snel weer eens een gezellig borrel uurtje doen bij ze.
Toen de post bekeken mijn gewonnen Silly gifts verrassingspakket bestond uit een wekker, een super grote rekenmachine en een brain game spelletje, erg leuk pakket dus.
Pablo is er morgen precies 2 weken en nog een maand te gaan voor Smockey komt, maar met een beetje geluk zie ik die van het weekend even soms duurt wachten echt lang en soms vliegt de tijd voorbij.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon,

    Ik kan me heel goed voorstellen dat je het zat bent om op en neer naar Rotterdam te gaan. Je had het graag anders gewild, maar helaas…je moet nog wachten. Ik hoop echt dat er snel een andere oplossing komt. Leuk pakket he van Silly, ik kreeg het ook. Aftellen voor Smockey komt! Groeten van Jo en knuffel voor Pablo.

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.