Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8apr/081

Prijzenregen……

Dinsdag 8 April
Ik was al vroeg op Johannes naar Rotterdam en Sjoerd kwam hier de boel doen.
Pablo vind het echt super als Sjoerd bezig is rent achter hem aan, speelt met de vaat doekjes, dweil, kruipt in de deksel van de prullenbak en viert feest, kortom erg leuk om dat allemaal gade te slaan.
Vandaag was het prijzen regen hier en geloof me dat geeft toch elke keer weer een kick en vandaag helemaal, hieronder stond al posting over de gave hoofdprijs die ik bij Metronieuws won en ik ben er erg blij mee.
Verder kreeg ik het boek Geef van Bill Clinton en dat ga ik snel lezen, was ik erg benieuwd naar.
Ook won ik nog een Sillygift verrassing pakket en 2 kaartjes voor het Amsterdam Film festival ook nog 2 kaartjes voor live optreden van Zuco 1043 hier in de stad.
Ik heb mijn buuf blij gemaakt met de laatste 2 prijzen en mijn moeder krijgt de koffer van me, dus niet alleen ik ben blij, maar meer mensen.
Ik zal dus echt niet klagen want het winnen gaat me erg goed af deze dagen......
Even met ma zitten kletsen die bevindt zich midden in de renovatie van haar huis en ik wens haar sterkte.
Hou voet bij stuk moeders die tegels heb je niet gevraagd dus die wil je ook niet punt uit dan hadden ze je niet moeten laten kiezen, ik hoop dat het morgen wordt opgelost.
Ik heb nog wat zitten lezen, tv gekeken en op internet rond gehangen.
Lekker met Pablo gespeeld en verder rustig aan gedaan, morgen is het weer zover op naar Rotjeknor voor een infuus.
Na het eten wat tv gekeken en zitten kletsen met Johannes en uiteraard samen op internet naar info gezocht over de spullen van mijn gewonnen prijs.
Kreeg vandaag een eerste mail van Moeke 2 uit Israël en alles gaat goed gelukkig.
Nu is het al weer erg laat en ga ik mijn bed maar eens opzoeken.

PS Marco tot gauw dan maar..........en huh je dronk hier al een jaar lang Nespresso hoor........nu alleen een nieuwe machine


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met je prijzenregen, het is je van harte gegund! Vandaag of morgen komt het Silly pakket. Ook ik heb vorige week het boek van Bill Clinton gewonnen. Geniet lekker van Pablo en hopelijk verloopt het vandaal allemaal volgens schema in Rotjeknor.

    Groeten van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.