Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7apr/081

Pablo groeit

Maandag 7 april
Ik was het niet van plan, maar het gebeurde toch, toen ik bleef liggen en Johannes vertrok hoorde ik dat de auto niet wilde starten en dus stond ik op toen startte die opeens e gelukkig Johannes op weg naar Rotterdam, wel iets later maar okay.
Ik heb veel zitten spelen op internet en ook heel veel gedaan in ons prijsvragen-freaks forum, ben weer helemaal bij en nu maar duimen voor leuke prijsjes.
Heb met Monique en buuf Stormey gebeld was beide leuk en gezellig.
In de loop van de ochtend zag ik wat raars in de maanvissen bak op de pomp en warempel dat zijn eitjes........omdat er ook 3 algen eters inzitten hebben we deze keer de eitjes voorzichtig eruit gehaald en apart gedaan en nu afwachten maar.
Als het goed is duurt het 24-36 uur voor er larfjes uitkomen en daarna worden het visjes.
Volgens een internet site over kweken van maanvissen zou ik met een week kleine visjes kunnen hebben, maar we zullen het zien.
Op onze youtubesite staat een filmpje van de oude vissen die de eieren op dat moment bewaken en verzorgen.
Het centrum voor thuis beademing belde en ik moet de instellingen aanpassen van het apparaat, verder wel alles okay geloof ik.
We hebben Pablo gewogen hij is bijna 2 ons zwaarder, gaat dus goed hij weegt nu 2,4 kilo.
San contact gehad via SMS, omdat ik haar miste in het forum en ik hoorde toen dat ze op 15 april wordt geopereerd en hopelijk is dat voorlopig de laatste keer dat ze naar het ziekenhuis moet en kan ze daarna beginnen met aansterken en herstellen.
Ze zal altijd pijn houden en last hebben van beperkingen door vermoeidheid, maar hopelijk stukken minder dan nu.
we denken aan jullie en duimen dat alles vlot en snel zal verlopen.
Ik heb wat tv zitten kijken en sinds lange tijd weer eens wat zitten lezen in een mooi boek.
Johannes en ik hebben samen gegeten en toen nog wat tv en nu gaan we ons bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon,

    Fijn dat Pablo goed groeit. Leuk eieren van de maanvissen. Ik hoop dat alles goed gaat met de eieren van alle dieren. Ik spreek je van de week nog wel.

    Groeten van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.