Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3apr/080

Weer eieren, nu van Stompey de Luipaardgekko

Donderdag 3 April
Vannacht weinig slaap gehad, stomme kachel maakte zoveel herrie en dus meteen om half 8 gebeld, de monteur zullen ze sturen.
Al vroeg belde mijn broertje en kwam die even langs, stoelen terug brengen, koffie drinken en hij was zo lief even te helpen met Baardagaam verzorgen en de post mee e nemen voor het postkantoor.
Vita de Bardagaam gaat op zeer korte termijn een tweede legsel van eieren leggen, spannend.
Haar eerste legsel komt in mei uit van 11 eieren zijn er nu nog 7, dus we zijn benieuwd hoeveel jongen het gaan worden.
Elke dag controleren we de eieren, want soms gaat het niet goed, dit kan vele oorzaken hebben.
Bij de luipaard gekko;s heeft na Missy heeft nu ook Stompey 2 eieren gelegd en nu wachten we op de eitjes van Lizzy.
Leuk hoor al die eitjes, bij Missy haar eieren is één van de twee ingezakt en dus niet goed nog eentje over, maar dat gebeurt wel eens en zeker bij het eerste legsel.
De monteur kwam al snel en mijn broertje ging even met hem mee nar de kachel er bleek door vuil een veertje stuk te zijn en nu werkt het weer, gelukkig en zo rustig.
Heb verder op internet gezeten, voor de tv en uiteraard met Pablo veel gespeeld en filmpjes gemaakt, het is en blijft erg leuk.
In de middag kwam de arts van het centrum van thuis beademing de meetapparatuur plaatsen en die moet ik vannacht heel de nacht gebruiken en morgen haalt hij het op en hoor ik volgende week of alles okay gaat.
Ik kreeg bij de post een agenda die ik zelf heb samengesteld met eigen foto’s en die is erg mooi geworden hoor..........nog even geduld want de agenda is voor 2009 LOL!
Later heb ik eten gemaakt......samen met Johannes gegeten en tv gekeken uiteraard naar House en ATWT (As The world Turns).
Nu is het weer tijd om te gaan douchen, slapen en slapend meten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.