Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2apr/081

Petitie Stop Baarmoederhalskanker

Woensdag 2 April
Vandaag begon niet echt fijn, ik werd al misselijk wakker op mijn buik en lag op mijn arm.
Dat zorgde voor een zeer pijnlijke arm, nek en m kortom ik ben dus blijven liggen.
Johannes vertrok naar Rotterdam en Pablo kroop lekker weer op bed bij mij, samen hebben we daar gelegen tot ongeveer half 11.
Geen idee waarom ik zon hoofdpijn had en misselijk was, maar goed moet kunnen het duurde lang voor het echt weg zakte.
Ik heb heel de dag echt koud gehad en dat terwijl de termosstaat melde dat het 21 graden in huis was en de kachel was nog uit en bleef dus ook uit.
Ik heb de gordijnen die ik voor de koude periode heb hangen voor de huiskamer deuren weggehaald, is nu niet meer zo koud en zo kan Pablo er niet meer in klimmen om op het aanrecht te komen.
Heb wat zitten lezen, tv gekeken en rondgehangen op het Internet.
Spontaan vanmiddag floepte de stroom aan-uit en nog een keer aan-uit das niet goed, maar gelukkig bleef het erbij.
Moeke 2 vertrok met 1 uur 20 vertraging, maar ik zag dat ze wel op de goede tijd weer is geland in Tel Aviv Israel, iemand heeft flink aan de gas hendel getrokken geloof ik, maar goed ze heeft een goede vlucht gehad en dat is het belangrijkste.
Johannes kwam thuis en samen wat gegeten en tv gekeken, toen we gingen douchen viel het me op dat de kachel steeds aansloeg terwijl hij uit stond en de warm water kraan ook dicht was, elke minuut zon beetje loeide hij aan en plofte hij uit.
Het is me nu te laat om de monteur te bellen, maar morgenochtend ben ik de eerste om half 8, wat een irritant geluid maakt dat ding nu.
Goed we zullen zien, maar ik vrees mij kennende dat ik vannacht dus weinig slaap zal krijgen met die herrie van die loeiende kachel................naar we gaan toch nu echt naar bed.

Voor ik ga slapen wil ik jullie nog even iets laten zien op internet en misschien dat jullie willen helpen door de petitie te ondertekenen.
Het gaat om een vaccinatie tegen baarmoederhals kanker, ja dat middels i er en nu moet het nog verstrekt gaan worden.
Het is altijd moeilijk om dit soort dingen verstrekt te krijgen en dus is elke handtekening welkom.
Dus klik even en zet je naam erbij en help zo mee om baarmoederhals kanker te stopen! 

Teken hier en stop baarmoederhals kanker
 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon,

    Balen dat je zoveel pijn hebt en je zo rot voelt. En dan nog een storing ook, je blijft bezig. Hopelijk is het vandaag snel verholpen. Goed dat je ook aandacht besteedt aan het vaccin, hoe meer mensen tekenen, hoe beter.

    Groeten van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.