Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mrt/081

Stroomstoring van 2 uur lang!

Maandag 31 Maart
Ik was weer mooi op tijd op, Johannes ging weer naar Rotterdam dit is de eerste keer sinds Pablo er is.
Pablo vond het even niet zo erg leuk dat hij wegging, maar dat was snel over gelukkig.
In de ochtend op internet gezeten, dieren verzorgd en met Pablo gespeeld.
Eindelijk kwam het pakket met speeltjes binnen voor Pablo, deel heb ik meteen uitgepakt en hij vindt het allemaal wel leuk. Heb gezellig met Monique aan de telefoon gehangen, lekker bij gekletst en toen vlak daarna viel de stroom uit.
Opeens besef je hoe afhankelijk je bent van stroom....alle lampen uit, geen warm water, geen kachel enzovoort.
Belde de NUON en die melde dat het ongeveer 4-8 uur zou duren ik weet ze overdrijven vaak en hoopte dat het niet zou kloppen, want ik heb natuurlijk eieren liggen in de broedmachine en als die lang geen stroom heeft koelt dat teveel af.
Ik heb toen maar water gekookt voor koffie, ouderwetse mannier en me Nintendo DS gepakt om me bezig te houden.
Ik kon niet zitten want mijn relax stoel stond omhoog in sta op stand en tja zonder stroom geen beweging hé.......naar de wc kan ik ook niet want ik was daar oen de stroom uitviel en die staat dus ook half hoog...................naar boven kan niet de lift doet het niet kijk zo ben je dus echt even goed bewust hoe afhankelijk je bent.
Het duurde 2 uur lang en toen poef alles weer aan......gelukkig.
Johannes kwam thuis en heeft de rest van de spullen voor Pablo in elkaar gezet en geplaatst, het vensterbank kussen vind hij echt lekker en hij lag er meteen op.
We hebben even seizoen 1 van House gekeken, de meeste kenden we al dus dat was zo klaar....morgen seizoen 2 en dan 3 en ik heb ook al wat van 4.
Nu gaan we douchen en lekker het bed opzoeken.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen zeg die stroomstoring. Gelukkig dat het weer is opgelost.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.