Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mrt/082

Beertender gewonnen!

Zondag 30 Maart
Vanmorgen stonden we gezellig op tijd op, Twil was de eerste en had een deel van de nacht bezoek van Pablo gehad. We hebben in de ochtetn gezellig zitten kletsen en toen nog wat aan de laptop vernaderd en nu is hij weer op en top voor haar.
Ondertussen was vandaag de laatste ochtent van het Prijzeretourtje spel dus moest ik daar wel even op blijven letten en jawel daar kwam de uitslag!
En ik won .............COOL nu heb ik zowel de Perfect Draft als de enige echte Beertender en kan ik dus alle merken nu zelf tappen!

Ze komen hem brengen en dan bljven ze op ons verzoek lekker eten, want elke keer wordt het weer alat en bestellen wij snel eten en eindigen zij bij de MAC of Burgerking, dus nu bestelen we maar iets hier en eten we gezellig samen.
Dus Bas, Moeder, Mause tot dan....................
Op naar ronde 7!

Tot nu toe heb ik alle rondes nog een mooie prijs gehad maar de laatste twee zijn echt super de Perfect Draft en nu de Beertender!
In begin van de middag bracht Johannes Twil naar mijn moeder daar bleef ze ook een nachtje logeren.
Vlak daarna de beesten begonnen en toen kwamen Camiel en Elis, erg gezellig.
We hebben lekker zitten kletsen en samen weer gezellig gegeten, dat doen we eigenlijk altijd zij komen en wij zorgen voor eten.
Het was super gezellig Elis en Camiel en als Smockey er is komen jullie weer he?
Pablo vond het ook gezellig en al die aandacht helemaal top, we hebben wel gelachen toen het voertijd van de dieren kwam, krekels vangen Pablo probeert dat ook ha ha.
Als het goed is heb ik een filmpje klik HIER om hem te bekijken.
Samen nog even Paul de Leeuw van de dag ervoor gekeken en toen moesten ze weer weg, Camiel moet nog werken dus werk ze.
Nu gaan we zo douchen en nog wat tv kijken, lekker samen even niets doen en dan bed in.
het was een super weekend als ik terug kijk hebben we vanaf donderdagavond continue bezoek gehad, allemaal Pablo bewonderen en dat was echt super maar ook vermoeiend.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hoi hoi allebei!

    Wat een leuk verslag van een gezellige dag 🙂
    Bedankt voor alles en hopelijk tot snel!

    xxx
    Elis

  2. Gefeliciteerd met deze mooie prijs. Geniet ervan, proost! Gezellig dat jullie leuk bezoek hadden en fijn dat jullie zo genieten van Pablo.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.