Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mrt/082

TRIAL zit erop!!! Rotjeknor bezoeken blijft nog even

Dinsdag 25 Maart
Zo dit was een vreemde en zeer chaotische dag.
We waren op tijd op en Johannes vertrok naar zijn werk en het sneeuwt.
Nederland kan niet meer met sneeuw omgaan en er stond dus ook 890 km file en dat had als gevolg dat ook Johannes omkeerde en binnen een uur weer thuis was en thuis zou werken.
De GGD Flevoland belde door sneeuwval ook hun afspraak af, ik zou gekeurd worden voor verlenging van mjn invaliedeparkeerkaart maar helaas gaat niet door de arts zit vast in het verkeer.
Sjoerd kwam en poetste het huisje en we kletsen gezellig en vooral over de sneeuw en wat voor gevolgen die heeft voor het verkeer, niet gewoon hoor een beetje sneeuw en dan zo veel files.
Mijn broertje kwam nog even langs en daarmee even zitten kletsen en daarna ben ik druk geweest in ons prijsvragen-freaks.com forum.
In begin van de avond even naar de AH geweest en toen lekker gegeten.
Samen even House gekeken en daarna gaan douchen en bed in.

Woensdag 26 Maart
Vandaag een bijzondere dag, het laatste infuus van de trial en dan heb ik de periode van 2 jaar proefkonijn zijn afgerond.
Ik heb 18 maanden lang placebo gehad en nu 6 maanden het echte middel.
Ik was mooi op tijd en Irma kwam meteen haar trouwfoto boek showen, erg mooi hoor.
Sylvia kwam langs en bracht een pond echte bonbons mee als dank voor de prijsvragen invullen, denk ik want echt gesproken hebben we neit omdat er weer eens een discussie was tussen de arts, sjaan de verpleegkundige en mijzelf.
Ik wordt er erg moe van en baal van al die onduidelijkheden en zat dus weer heel gezellig te huilen omdat ik gewoon simpelweg neit meer weet hoe anders erop te reageren, boos worden kost me teveel energie.
Maar goed we moeten nog wel even blijven in Rotterdam want men wacht nog op groen licht om het thuis te kunnen doen.
Ik heb wel begrip voor dat zij er ook niets aan kunnen doen, maar dat neemt niet weg dat het voor mij niet makkelijker erop wordt, vanaf nu moet ik me inschrijven voor 11 uur als ik warm eten wil tussen de middag en dat red ik dus niet of ik moet gewoon fijn om half 8 of zo al gaan reizen.
Maar goed ik moet er geen drama van maken en ook niet zo snel van de leg raken zegt men, ik kan brood mee nemen of iets anders en opwarmen in de magnatron.
Nou als ik nu kijk ik vertrek altijd rond half 10 en dan ben ik er tussen 11 - 11.30 uur en dan ga ik om 18.30 uur terug en ben tegen 20 - 20.30 uur thuis.
Dat zijn lange en vermoeiende dagen, nu hoef ik niet meer een uur te wachten dus het is komen, inschrijven aan infuus en 3,5 uur later kan ik weg.
Hoe ik het ook wendt of keert het blijft eenlange dag of ik zit lang in de files, want er is altijd file of in de ochtend of in de middag.
Ook kwam ter sprake dat er wel wat te regelen valt, maar dat ken ik nu wel heb al meerdere dingen gehad die wel te regelen waren zoals dat ik niet meer voor 6 minuten looptest apart naar Rotterdam hoef en dat is ook nooit gelukt het anders te doen, erg fijn 3-4 uur reizen voor onderzoek van 6 minuten.
Ik hoef niet meer mee te werken aan de testen en ik mag ook stoppen nu en wachten tot het thuis kan maar ja dat zijn geen opties voor mij, kortom vul zelf maar in hoe dan dat gesprek is gegaan.
Men heeft daar geloof ik niet echt helemaal door hoe het is om dit te oden, het kost me echt super veel energie, maar goed dik moet maar even volhouden en ik dnek dat ik dan maar voortaan extra vroeg ga en hopen dat het infuus er dan ook werkelijk om 9 - 9.30 uur er is dan ben ik vroeger thuis en kan ik daar gewoon warm eten.
Na deze discussie weer verder gaan spelen met de Nintendo DS en Irma kwam nog even praten dat was wel fijn gesprek.
Na het infuus ben ik direct naar het rookhol gegaan en heb daar mijn tijd uitgezeten en toen nog controles gehad en naar huis.
De terug reis half liggen slapen en half gezellig gekletst met Leo.
Even mijn mail gedaan, Sylvia meteen gemaild want ik had haar neit eens bedankt voor de grote doos bonbons die trouwens heerlijk zijn!
Tante Wil nog even gebeld en zitten kletsen, ze komt van het weekend gezellig logeren.
Nu ga ik douchen en naar mijn bed, morgen wordt leuke dag want Pablo komt!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, wat ontzettend balen zeg! Je hebt zo je best gedaan, je bent proefkonijn geweest en nu moet je voorlopig nog naar Rotterdam…kan me je boosheid en verdriet goed voorstellen. Ik wordt er al boos om. Sterkte!

    Liefs en een knuffel van San

  2. Hoi Moon en Johannes

    Vandaag eenmooie dag voor jullie Een nieuwe bewoner er bij leuk hoor.Veel plezier met Picaso.

    Gr Anja


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.