Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/081

Het is LENTE!!!

Vrijdag 21 maart
Vandaag begint de Lente volgens de kalender, nou dat heb ik gemerkt maar niet heus, hagel, sneeuw, storm, regen en zon echt alles heb ik vandaag gezien.
Ik zat alweer om half 7 in de taxi op weg naar Rotterdam, goede vrijdag en geen mens op de weg en dus was ik al om 8 uur ter plaatse, fijn ruim op tijd voor koffie.
Ik moest eerst de 6 minuten lopen (258 meter) en toen me gehoortest, mijn gehoor is hoger ontwikkeld dan de gemiddelde mens, ik hoor zowel lage als hoge tonen erg goed. Ik zou met mijn maatje jan gaan lunchen en lekker bij kletsen maar helaas die was ziek en dus ging ik al om 11 uur naar huis.
Zo nu ha dik nog de hele middag thuis en dat was maar goed ook want dingdong bezoek.
De moeders en broertje ze hadden de verkeerde vrijdag in het hoofd, want Pablo is er pas volgende week, maar het was evengoed erg gezellig en de nieuwe maanvissen hadden ze nog niet gezien dus evengoed erg leuk dat ze allemaal even kwamen kijken.
Ik heb daarna wat tv gekeken en op internet informatie gezocht over de Maine Coon kater, prijsvragen ingevuld en toen mijn home pagina bijgewerkt.
Op de home pagina onder de categorie onze dieren staan nu ook de nieuwe dieren, Pablo en Smockey.
We hebben pizza gegeten en toen samen gezellig House zitten kijken.
San mocht vandaag niet naar huis teveel pijn en dat vind ik erg jammer, maar hoop dat ze morgen naar huis kan.
Ben nog even bij de buurtje geweest hallo zeggen en dat was kort maar heel gezellig.
Inmiddels ben ik echt helemaal op en erg moe en ik hoop dan ook als ik zo een douche heb genomen dat ik weer eens een hele nacht kan doorslapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat de testdagen er weer op zitten. Leuk onverwachts bezoek!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.